VERSTRAETE PH. & FR.

Contactgegevens VERSTRAETE PH. & FR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSTRAETE PH. & FR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSTRAETE PH. & FR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROBERSART 16; 5150; FLOREFFE, België

Telefoon (phone): 81444460 (+32-81444460) 81444460 (+32-81444460)

Fax (fax): +32 (56) 371-76-68 +32 (56) 371-76-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSTRAETE PH. & FR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSTRAETE PH. & FR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSTRAETE PH. & FR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSTRAETE PH. & FR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSTRAETE PH. & FR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSTRAETE PH. & FR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSTRAETE PH. & FR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSTRAETE PH. & FR.
Products information VERSTRAETE PH. & FR.

BTW identificatienummer (tax): BE07509399414
Ondernemingsnummer: 1625946044
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 387,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VERSTRAETE PH. & FR. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSTRAETE PH. & FR.
(Get full report from official database of BE for VERSTRAETE PH. & FR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSTRAETE PH. & FR.
Addition kinds of activities for VERSTRAETE PH. & FR.

375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
02140101. Geitenboerderij | Goat farm
02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
79991406. Woonbootverhuur | Houseboat rentals

Werken bij VERSTRAETE PH. & FR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSTRAETE PH. & FR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSTRAETE PH. & FR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSTRAETE PH. & FR.. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • Metser (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Nieuwerkerken is op zoek naar een metser.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van VERSTRAETE PH. & FR. in sociale netwerken
Look for responds of VERSTRAETE PH. & FR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSTRAETE PH. & FR.. Laat een reactie achter voor VERSTRAETE PH. & FR.. VERSTRAETE PH. & FR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSTRAETE PH. & FR.. Leave a respond for VERSTRAETE PH. & FR.. VERSTRAETE PH. & FR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSTRAETE PH. & FR. op de google maps. Adres en contacten VERSTRAETE PH. & FR.
Location of VERSTRAETE PH. & FR. on the google maps. Address and contacts of VERSTRAETE PH. & FR.

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSTRAETE PH. & FR. VERSTRAETE PH. & FR.: Novotel Namur | GARAGE GITS | B.J.B. VID?OTH?QUE | STELLINGS | V. CAPPAERT

Other related companies as VERSTRAETE PH. & FR.: Novotel Namur | GARAGE GITS | B.J.B. VID?OTH?QUE | STELLINGS | V. CAPPAERT

VERSTRAETE PH. & FR. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSTRAETE PH. & FR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07509399414. Het bedrijf VERSTRAETE PH. & FR. bevindt zich op het adres: RUE ROBERSART 16; 5150; FLOREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 387,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in VERSTRAETE PH. & FR. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERSTRAETE PH. & FR. is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSTRAETE PH. & FR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSTRAETE PH. & FR., openstaande posities, locatie van VERSTRAETE PH. & FR. op de kaart.

VERSTRAETE PH. & FR. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERSTRAETE PH. & FR., company assigned to the tax number BE07509399414. The company VERSTRAETE PH. & FR. is located at the address: RUE ROBERSART 16; 5150; FLOREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 387,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruitteelt. Products created in VERSTRAETE PH. & FR. were not found.
The main activity of VERSTRAETE PH. & FR. is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSTRAETE PH. & FR. is not available. You also can look at reviews of VERSTRAETE PH. & FR., open positions, location of VERSTRAETE PH. & FR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSTRAETE PH. & FR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSTRAETE PH. & FR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSTRAETE PH. & FR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSTRAETE PH. & FR., employees, financial statistics.