PHILIPPE VANWELKENHUYSEN

Contactgegevens PHILIPPE VANWELKENHUYSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE VANWELKENHUYSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE VANWELKENHUYSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONGERSESTEENWEG 173; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11685325 (+32-11685325) 11685325 (+32-11685325)

Fax (fax): +32 (3) 150-27-68 +32 (3) 150-27-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE VANWELKENHUYSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE VANWELKENHUYSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE VANWELKENHUYSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE VANWELKENHUYSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE VANWELKENHUYSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE VANWELKENHUYSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE VANWELKENHUYSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE VANWELKENHUYSEN
Products information PHILIPPE VANWELKENHUYSEN

BTW identificatienummer (tax): BE05740051269
Ondernemingsnummer: 1937408447
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in PHILIPPE VANWELKENHUYSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE VANWELKENHUYSEN
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE VANWELKENHUYSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE VANWELKENHUYSEN
Addition kinds of activities for PHILIPPE VANWELKENHUYSEN

7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
244800. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
299201. Smeeroliën | Lubricating oils
27419906. Racing vormen en programma's: uitgeverij en drukwerk | Racing forms and programs: publishing and printing
32319903. Meubelplaten, glas: gesneden, afgeschuind of gepolijst | Furniture tops, glass: cut, beveled, or polished
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
42269902. Document- en kantoorrecords opslag | Document and office records storage
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies
51490702. koekjes | Cookies
73490202. Luchtkanaal schoonmaken | Air duct cleaning

Werken bij PHILIPPE VANWELKENHUYSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE VANWELKENHUYSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE VANWELKENHUYSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE VANWELKENHUYSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE VANWELKENHUYSEN in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE VANWELKENHUYSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE VANWELKENHUYSEN. Laat een reactie achter voor PHILIPPE VANWELKENHUYSEN. PHILIPPE VANWELKENHUYSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE VANWELKENHUYSEN. Leave a respond for PHILIPPE VANWELKENHUYSEN. PHILIPPE VANWELKENHUYSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE VANWELKENHUYSEN op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE VANWELKENHUYSEN
Location of PHILIPPE VANWELKENHUYSEN on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE VANWELKENHUYSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE VANWELKENHUYSEN PHILIPPE VANWELKENHUYSEN: SEMPERFLORA | EPMC | INDEHERBERGE | FREDDY DE MEYER | ZUSTERS MARICOLEN

Other related companies as PHILIPPE VANWELKENHUYSEN: SEMPERFLORA | EPMC | INDEHERBERGE | FREDDY DE MEYER | ZUSTERS MARICOLEN

PHILIPPE VANWELKENHUYSEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE VANWELKENHUYSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05740051269. Het bedrijf PHILIPPE VANWELKENHUYSEN bevindt zich op het adres: TONGERSESTEENWEG 173; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in PHILIPPE VANWELKENHUYSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE VANWELKENHUYSEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE VANWELKENHUYSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE VANWELKENHUYSEN, openstaande posities, locatie van PHILIPPE VANWELKENHUYSEN op de kaart.

PHILIPPE VANWELKENHUYSEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE VANWELKENHUYSEN, company assigned to the tax number BE05740051269. The company PHILIPPE VANWELKENHUYSEN is located at the address: TONGERSESTEENWEG 173; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruitteelt. Products created in PHILIPPE VANWELKENHUYSEN were not found.
The main activity of PHILIPPE VANWELKENHUYSEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE VANWELKENHUYSEN is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE VANWELKENHUYSEN, open positions, location of PHILIPPE VANWELKENHUYSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE VANWELKENHUYSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE VANWELKENHUYSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE VANWELKENHUYSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE VANWELKENHUYSEN, employees, financial statistics.