PEETERS ADRIEN & DAVID

Contactgegevens PEETERS ADRIEN & DAVID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEETERS ADRIEN & DAVID: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEETERS ADRIEN & DAVID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENGELBAMP 45; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11686535 (+32-11686535) 11686535 (+32-11686535)

Fax (fax): +32 (61) 319-69-14 +32 (61) 319-69-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEETERS ADRIEN & DAVID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEETERS ADRIEN & DAVID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEETERS ADRIEN & DAVID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEETERS ADRIEN & DAVID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEETERS ADRIEN & DAVID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEETERS ADRIEN & DAVID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEETERS ADRIEN & DAVID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEETERS ADRIEN & DAVID
Products information PEETERS ADRIEN & DAVID

BTW identificatienummer (tax): BE06557983398
Ondernemingsnummer: 7345428466
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PEETERS ADRIEN & DAVID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEETERS ADRIEN & DAVID
(Get full report from official database of BE for PEETERS ADRIEN & DAVID)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEETERS ADRIEN & DAVID
Addition kinds of activities for PEETERS ADRIEN & DAVID

238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
36710204. Electron buizen, ontvangst type | Electron tubes, receiving type
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
50830307. Haying machines | Haying machinery
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant

Werken bij PEETERS ADRIEN & DAVID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEETERS ADRIEN & DAVID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEETERS ADRIEN & DAVID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEETERS ADRIEN & DAVID. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Elektricien informatieborden. (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Engie Fabricom stelt elektronische informatieborden op op grote wegen en zorgt voor CCTV-installaties in bv. tunnels, openbare verlichtingsinstallaties, roodlicht- en snelheidscamera's en inwendig verlichte signalisatie. Voor de sectie tunneltechnieken en dynamische signalisatie zoeken wij een Industriële Elektricien.

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

Zoek naar antwoorden van PEETERS ADRIEN & DAVID in sociale netwerken
Look for responds of PEETERS ADRIEN & DAVID in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEETERS ADRIEN & DAVID. Laat een reactie achter voor PEETERS ADRIEN & DAVID. PEETERS ADRIEN & DAVID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEETERS ADRIEN & DAVID. Leave a respond for PEETERS ADRIEN & DAVID. PEETERS ADRIEN & DAVID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEETERS ADRIEN & DAVID op de google maps. Adres en contacten PEETERS ADRIEN & DAVID
Location of PEETERS ADRIEN & DAVID on the google maps. Address and contacts of PEETERS ADRIEN & DAVID

Andere gerelateerde bedrijven als come PEETERS ADRIEN & DAVID PEETERS ADRIEN & DAVID: INTERCOIFFURE REN? | W.S.V. DE KADEES | HERMAN GYSELINGS | ELEKTRO ARIJS | Taverne du Vieux Natoye

Other related companies as PEETERS ADRIEN & DAVID: INTERCOIFFURE REN? | W.S.V. DE KADEES | HERMAN GYSELINGS | ELEKTRO ARIJS | Taverne du Vieux Natoye

PEETERS ADRIEN & DAVID is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEETERS ADRIEN & DAVID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06557983398. Het bedrijf PEETERS ADRIEN & DAVID bevindt zich op het adres: ENGELBAMP 45; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 600,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in PEETERS ADRIEN & DAVID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEETERS ADRIEN & DAVID is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEETERS ADRIEN & DAVID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEETERS ADRIEN & DAVID, openstaande posities, locatie van PEETERS ADRIEN & DAVID op de kaart.

PEETERS ADRIEN & DAVID is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEETERS ADRIEN & DAVID, company assigned to the tax number BE06557983398. The company PEETERS ADRIEN & DAVID is located at the address: ENGELBAMP 45; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 600,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruitteelt. Products created in PEETERS ADRIEN & DAVID were not found.
The main activity of PEETERS ADRIEN & DAVID is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEETERS ADRIEN & DAVID is not available. You also can look at reviews of PEETERS ADRIEN & DAVID, open positions, location of PEETERS ADRIEN & DAVID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEETERS ADRIEN & DAVID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEETERS ADRIEN & DAVID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEETERS ADRIEN & DAVID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEETERS ADRIEN & DAVID, employees, financial statistics.