OMER FINEAU

Contactgegevens OMER FINEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMER FINEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

OMER FINEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSTRAAT 33; 3890; GINGELOM, België

Telefoon (phone): 11831004 (+32-11831004) 11831004 (+32-11831004)

Fax (fax): +32 (19) 135-81-14 +32 (19) 135-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMER FINEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMER FINEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMER FINEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMER FINEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMER FINEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMER FINEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMER FINEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMER FINEAU
Products information OMER FINEAU

BTW identificatienummer (tax): BE08633850097
Ondernemingsnummer: 1148590087
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in OMER FINEAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMER FINEAU
(Get full report from official database of BE for OMER FINEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor OMER FINEAU
Addition kinds of activities for OMER FINEAU

204300. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
342900. Hardware, nec | Hardware, nec
508401. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
22111105. Canvas | Canvas
33570101. Coaxiale kabel, nonferrous | Coaxial cable, nonferrous
35410603. Zagen, kracht (metaalbewerkingsmachines) | Saws, power (metalworking machinery)

Werken bij OMER FINEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMER FINEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMER FINEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMER FINEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Procesoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

  • Inpakker (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

    Regio: GESTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

Zoek naar antwoorden van OMER FINEAU in sociale netwerken
Look for responds of OMER FINEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMER FINEAU. Laat een reactie achter voor OMER FINEAU. OMER FINEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMER FINEAU. Leave a respond for OMER FINEAU. OMER FINEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMER FINEAU op de google maps. Adres en contacten OMER FINEAU
Location of OMER FINEAU on the google maps. Address and contacts of OMER FINEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come OMER FINEAU OMER FINEAU: FLBORMS L | JEROOM GOETHALS | MARIO BAECKELANDT | Fermine Pierre | COTRADIS

Other related companies as OMER FINEAU: FLBORMS L | JEROOM GOETHALS | MARIO BAECKELANDT | Fermine Pierre | COTRADIS

OMER FINEAU is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMER FINEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633850097. Het bedrijf OMER FINEAU bevindt zich op het adres: BRUGSTRAAT 33; 3890; GINGELOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in OMER FINEAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OMER FINEAU is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMER FINEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMER FINEAU, openstaande posities, locatie van OMER FINEAU op de kaart.

OMER FINEAU is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMER FINEAU, company assigned to the tax number BE08633850097. The company OMER FINEAU is located at the address: BRUGSTRAAT 33; 3890; GINGELOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruitteelt. Products created in OMER FINEAU were not found.
The main activity of OMER FINEAU is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OMER FINEAU is not available. You also can look at reviews of OMER FINEAU, open positions, location of OMER FINEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMER FINEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMER FINEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMER FINEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMER FINEAU, employees, financial statistics.