MARCELLUS SERRE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • MARCELLUS SERRE
Private companiesEducational Services • MARCELLUS SERRE

Contactgegevens MARCELLUS SERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCELLUS SERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCELLUS SERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIKEN 51; 3202; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16502360 (+32-16502360) 16502360 (+32-16502360)

Fax (fax): +32 (2) 183-81-38 +32 (2) 183-81-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCELLUS SERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCELLUS SERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCELLUS SERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCELLUS SERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCELLUS SERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCELLUS SERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCELLUS SERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCELLUS SERRE
Products information MARCELLUS SERRE

BTW identificatienummer (tax): BE06936737060
Ondernemingsnummer: 7419860839
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in MARCELLUS SERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCELLUS SERRE
(Get full report from official database of BE for MARCELLUS SERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCELLUS SERRE
Addition kinds of activities for MARCELLUS SERRE

254102. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
12229900. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
36439900. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
38120306. Radarsystemen en apparatuur | Radar systems and equipment
38429917. Beperkingen, patiënt | Restraints, patient
73490203. Schoorsteenreiniging | Chimney cleaning
82990102. Keramische school | Ceramic school

Werken bij MARCELLUS SERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCELLUS SERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCELLUS SERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCELLUS SERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

Zoek naar antwoorden van MARCELLUS SERRE in sociale netwerken
Look for responds of MARCELLUS SERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCELLUS SERRE. Laat een reactie achter voor MARCELLUS SERRE. MARCELLUS SERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCELLUS SERRE. Leave a respond for MARCELLUS SERRE. MARCELLUS SERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCELLUS SERRE op de google maps. Adres en contacten MARCELLUS SERRE
Location of MARCELLUS SERRE on the google maps. Address and contacts of MARCELLUS SERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCELLUS SERRE MARCELLUS SERRE: INSTITUUT ANJA | MARIE BARE | O.C.M.W. | CLAUDIA HABA | PAUL DUQUENNE

Other related companies as MARCELLUS SERRE: INSTITUUT ANJA | MARIE BARE | O.C.M.W. | CLAUDIA HABA | PAUL DUQUENNE

MARCELLUS SERRE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCELLUS SERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06936737060. Het bedrijf MARCELLUS SERRE bevindt zich op het adres: HEIKEN 51; 3202; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in MARCELLUS SERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCELLUS SERRE is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCELLUS SERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCELLUS SERRE, openstaande posities, locatie van MARCELLUS SERRE op de kaart.

MARCELLUS SERRE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCELLUS SERRE, company assigned to the tax number BE06936737060. The company MARCELLUS SERRE is located at the address: HEIKEN 51; 3202; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruitteelt. Products created in MARCELLUS SERRE were not found.
The main activity of MARCELLUS SERRE is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCELLUS SERRE is not available. You also can look at reviews of MARCELLUS SERRE, open positions, location of MARCELLUS SERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCELLUS SERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCELLUS SERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCELLUS SERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCELLUS SERRE, employees, financial statistics.