MARCEL HAUBEN

Contactgegevens MARCEL HAUBEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL HAUBEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL HAUBEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FIETENSTRAAT 17; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89491706 (+32-89491706) 89491706 (+32-89491706)

Fax (fax): +32 (13) 711-22-80 +32 (13) 711-22-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL HAUBEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL HAUBEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL HAUBEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL HAUBEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL HAUBEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL HAUBEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL HAUBEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL HAUBEN
Products information MARCEL HAUBEN

BTW identificatienummer (tax): BE08087280273
Ondernemingsnummer: 4304412841
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MARCEL HAUBEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL HAUBEN
(Get full report from official database of BE for MARCEL HAUBEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL HAUBEN
Addition kinds of activities for MARCEL HAUBEN

076199. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
35350100. Eenheidshandelen transportsystemen | Unit handling conveying systems
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
48999902. Missile tracking via telemetrie en fotografie | Missile tracking by telemetry and photography
50470200. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order

Werken bij MARCEL HAUBEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL HAUBEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL HAUBEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL HAUBEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een detacheringskantoor zoeken we een Elektricien, je zal ingezet worden op verscheidene projecten voor volgende zaken: - Installatie, renovatie, onderhoud en herstel van verschillende elektriciteitsinstallaties - Kappen en boren - Monteren van kabelgoten - Kableren, plaatsen en installeren van besturingskasten

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hombeek M/V (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van MARCEL HAUBEN in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL HAUBEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL HAUBEN. Laat een reactie achter voor MARCEL HAUBEN. MARCEL HAUBEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL HAUBEN. Leave a respond for MARCEL HAUBEN. MARCEL HAUBEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL HAUBEN op de google maps. Adres en contacten MARCEL HAUBEN
Location of MARCEL HAUBEN on the google maps. Address and contacts of MARCEL HAUBEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL HAUBEN MARCEL HAUBEN: Intensive Secretarial Assistance | I. VAN GOETHEM | STEVEN HUYSSE | MOBISTAR CENTER AUDIO SOUND CENTER | Caravaning Salon (BCCMA)

Other related companies as MARCEL HAUBEN: Intensive Secretarial Assistance | I. VAN GOETHEM | STEVEN HUYSSE | MOBISTAR CENTER AUDIO SOUND CENTER | Caravaning Salon (BCCMA)

MARCEL HAUBEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL HAUBEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087280273. Het bedrijf MARCEL HAUBEN bevindt zich op het adres: FIETENSTRAAT 17; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in MARCEL HAUBEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL HAUBEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL HAUBEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL HAUBEN, openstaande posities, locatie van MARCEL HAUBEN op de kaart.

MARCEL HAUBEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL HAUBEN, company assigned to the tax number BE08087280273. The company MARCEL HAUBEN is located at the address: FIETENSTRAAT 17; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruitteelt. Products created in MARCEL HAUBEN were not found.
The main activity of MARCEL HAUBEN is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL HAUBEN is not available. You also can look at reviews of MARCEL HAUBEN, open positions, location of MARCEL HAUBEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL HAUBEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL HAUBEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL HAUBEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL HAUBEN, employees, financial statistics.