Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL
Private companiesAgricultural Services • Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL

Contactgegevens Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Pachy 52; 7340; Colfontaine (Wasmes), België

Telefoon (phone): 065 66 66 45 (+32-065 66 66 45) 065 66 66 45 (+32-065 66 66 45)

Fax (fax): 065 66 66 45 (+32-065 66 66 45) 065 66 66 45 (+32-065 66 66 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL
Products information Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07273193359
Ondernemingsnummer: 5612884521
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL
(Get full report from official database of BE for Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL
Addition kinds of activities for Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL

5941. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
371600. Stacaravans | Motor homes
609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
17419901. metselen | Bricklaying
22310201. Bleekgaren en stoffen: wol of soortgelijke vezels | Bleaching yarn and fabrics: wool or similar fibers
28510208. Polyurethaan coatings | Polyurethane coatings
28990106. Eucalyptus olie | Eucalyptus oil
35590205. Looierijmachines | Tannery machines

Werken bij Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL. Laat een reactie achter voor Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL. Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL. Leave a respond for Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL. Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL op de google maps. Adres en contacten Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL
Location of Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL on the google maps. Address and contacts of Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL: LA CROQ-EN-DISE | De Landsheer | TINY | SABINE FRANSIS | Deruelle Jean-Pol

Other related companies as Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL: LA CROQ-EN-DISE | De Landsheer | TINY | SABINE FRANSIS | Deruelle Jean-Pol

Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07273193359. Het bedrijf Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Pachy 52; 7340; Colfontaine (Wasmes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL, openstaande posities, locatie van Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL op de kaart.

Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL, company assigned to the tax number BE07273193359. The company Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL is located at the address: Rue du Pachy 52; 7340; Colfontaine (Wasmes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL were not found.
The main activity of Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL is not available. You also can look at reviews of Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL, open positions, location of Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algrain-Lekeu Fiduciaire SPRL, employees, financial statistics.