JULES MICHIELS

Contactgegevens JULES MICHIELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULES MICHIELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULES MICHIELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOUTERSTRAAT 97; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26874491 (+32-26874491) 26874491 (+32-26874491)

Fax (fax): +32 (61) 852-28-55 +32 (61) 852-28-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULES MICHIELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULES MICHIELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULES MICHIELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULES MICHIELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULES MICHIELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULES MICHIELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULES MICHIELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULES MICHIELS
Products information JULES MICHIELS

BTW identificatienummer (tax): BE06121551513
Ondernemingsnummer: 5523620605
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JULES MICHIELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULES MICHIELS
(Get full report from official database of BE for JULES MICHIELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULES MICHIELS
Addition kinds of activities for JULES MICHIELS

2611. Pulpmolens | Pulp mills
142399. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
02549900. Pluimveehouderijen, nec | Poultry hatcheries, nec
20990803. Aardappelen, gedroogd: verpakt met andere ingrediënten | Potatoes, dried: packaged with other ingredients
27520101. Offset printing | Offset printing
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
50919909. Scherpmachines, sportartikelen | Sharpeners, sporting goods
54210101. Vismarkten | Fish markets
73790203. Online diensten technologie consultants | Online services technology consultants
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij JULES MICHIELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULES MICHIELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULES MICHIELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULES MICHIELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Administratief Bediende - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Dit voor een sterk groeiende KMO in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Allround Administratief Bediende: je staat in voor het opmaken van de offertes; je stuurt de orderbevestigingen naar de klant; je communiceert tussen de verschillende afdelingen; je kijkt naar de stock en doet bestellingen indien nodig; je volgt de bestellingen op; je communiceert de levertermijnen naar de klant; je organiseert het transport; je staat in voor het onthaal en telefonie; je doet het beheer van het kantoormateriaal. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: INTERGROW NV

    Type: Vaste Job

    - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van JULES MICHIELS in sociale netwerken
Look for responds of JULES MICHIELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULES MICHIELS. Laat een reactie achter voor JULES MICHIELS. JULES MICHIELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULES MICHIELS. Leave a respond for JULES MICHIELS. JULES MICHIELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULES MICHIELS op de google maps. Adres en contacten JULES MICHIELS
Location of JULES MICHIELS on the google maps. Address and contacts of JULES MICHIELS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULES MICHIELS JULES MICHIELS: ORLANDO CARMELLA | FRADIA | Pyfferoen BVBA | A. STEYAERT | FR?D?RIQUE HENRY

Other related companies as JULES MICHIELS: ORLANDO CARMELLA | FRADIA | Pyfferoen BVBA | A. STEYAERT | FR?D?RIQUE HENRY

JULES MICHIELS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULES MICHIELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06121551513. Het bedrijf JULES MICHIELS bevindt zich op het adres: KOUTERSTRAAT 97; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in JULES MICHIELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULES MICHIELS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULES MICHIELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULES MICHIELS, openstaande posities, locatie van JULES MICHIELS op de kaart.

JULES MICHIELS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULES MICHIELS, company assigned to the tax number BE06121551513. The company JULES MICHIELS is located at the address: KOUTERSTRAAT 97; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruitteelt. Products created in JULES MICHIELS were not found.
The main activity of JULES MICHIELS is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JULES MICHIELS is not available. You also can look at reviews of JULES MICHIELS, open positions, location of JULES MICHIELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULES MICHIELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULES MICHIELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULES MICHIELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULES MICHIELS, employees, financial statistics.