JOHAN DUELEN

Contactgegevens JOHAN DUELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN DUELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN DUELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CABERGSTRAAT 15; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89416045 (+32-89416045) 89416045 (+32-89416045)

Fax (fax): +32 (63) 443-14-94 +32 (63) 443-14-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN DUELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN DUELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN DUELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN DUELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN DUELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN DUELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN DUELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN DUELEN
Products information JOHAN DUELEN

BTW identificatienummer (tax): BE02569396972
Ondernemingsnummer: 5138824462
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JOHAN DUELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN DUELEN
(Get full report from official database of BE for JOHAN DUELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN DUELEN
Addition kinds of activities for JOHAN DUELEN

171100. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
173101. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
24110305. Sliding logs | Skidding logs
51990404. Voelde | Felt
70320300. Sportkampen | Sporting camps
73729906. Computer software van de uitgever | Publisher's computer software
87480200. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services

Werken bij JOHAN DUELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN DUELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN DUELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN DUELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • Servicetechnieker regio Anderlecht - Groot-Bijgaarden - Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TOYOTA MATERIAL HANDLING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment vorkheftrucks en magazijntrucks bij uiteenlopende klanten in jouw regio. Het uitvoeren van keuringen en het oplossen van storingen maakt ook deel uit van je werkzaamheden. Met een volledig uitgeruste service camionette werk je zelfstandig en ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je afspraken. Wil je lezen hoe een dag van een servicetechnieker bij Toyota er concreet uit ziet? Klik dan op deze https://toyota-forklifts.be/waarom-toyota/over-ons/nieuws/servicetechnieker/

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van JOHAN DUELEN in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN DUELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN DUELEN. Laat een reactie achter voor JOHAN DUELEN. JOHAN DUELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN DUELEN. Leave a respond for JOHAN DUELEN. JOHAN DUELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN DUELEN op de google maps. Adres en contacten JOHAN DUELEN
Location of JOHAN DUELEN on the google maps. Address and contacts of JOHAN DUELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN DUELEN JOHAN DUELEN: GUIDO CODDENS | JOSEPH SYEN | FELSEN & ZOON | P. LEURIDAN | PRO-DUO

Other related companies as JOHAN DUELEN: GUIDO CODDENS | JOSEPH SYEN | FELSEN & ZOON | P. LEURIDAN | PRO-DUO

JOHAN DUELEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN DUELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02569396972. Het bedrijf JOHAN DUELEN bevindt zich op het adres: CABERGSTRAAT 15; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 535,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in JOHAN DUELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN DUELEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN DUELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN DUELEN, openstaande posities, locatie van JOHAN DUELEN op de kaart.

JOHAN DUELEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN DUELEN, company assigned to the tax number BE02569396972. The company JOHAN DUELEN is located at the address: CABERGSTRAAT 15; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 535,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruitteelt. Products created in JOHAN DUELEN were not found.
The main activity of JOHAN DUELEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN DUELEN is not available. You also can look at reviews of JOHAN DUELEN, open positions, location of JOHAN DUELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN DUELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN DUELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN DUELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN DUELEN, employees, financial statistics.