GOFFIN HUBERT EN MICHEL

Contactgegevens GOFFIN HUBERT EN MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOFFIN HUBERT EN MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOFFIN HUBERT EN MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAVIDSTRAAT 19; 3806; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11682651 (+32-11682651) 11682651 (+32-11682651)

Fax (fax): +32 (16) 637-22-22 +32 (16) 637-22-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOFFIN HUBERT EN MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOFFIN HUBERT EN MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOFFIN HUBERT EN MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOFFIN HUBERT EN MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOFFIN HUBERT EN MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOFFIN HUBERT EN MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOFFIN HUBERT EN MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOFFIN HUBERT EN MICHEL
Products information GOFFIN HUBERT EN MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE07934295654
Ondernemingsnummer: 1298278808
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in GOFFIN HUBERT EN MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOFFIN HUBERT EN MICHEL
(Get full report from official database of BE for GOFFIN HUBERT EN MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOFFIN HUBERT EN MICHEL
Addition kinds of activities for GOFFIN HUBERT EN MICHEL

20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
22110206. Madras, katoen | Madras, cotton
33419905. Koper smelten en raffineren (secundair) | Copper smelting and refining (secondary)
35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
35429920. Stretching machines | Stretching machines
50149902. Motorbanden en buizen | Motorcycle tires and tubes
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij GOFFIN HUBERT EN MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOFFIN HUBERT EN MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOFFIN HUBERT EN MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOFFIN HUBERT EN MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • Poetshulp regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Destelbergen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Jobstudent Bakkerij (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • ERVAREN FREELANCE ASSESSMENT PSYCHOLOOG (M/V) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent inhoudelijk sterk in het uitvoeren van selectieopdrachten voor personeel, het samenstellen en opmaken van assessmentcenters en evaluatie opdrachten. Hiervoor maakt u gebruik van dieptegericht gedragsinterview, psychologische testen, algemene vaardigheden,… U interpreteert de resultaten in een professionele schriftelijke en mondelinge rapportering en bespreekt de resultaten met de kandidaat en het eindadvies met de klant. U bent in staat om autonoom uiteenlopende projecten af te sluiten en integraal voor uw rekening te nemen. U negotieert rechtstreeks met de klant over potentiële projecten. De opdrachten situeren zich in diverse sectoren, van private tot overheidsbedrijven en over verschillende functieniveaus heen.

Zoek naar antwoorden van GOFFIN HUBERT EN MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of GOFFIN HUBERT EN MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOFFIN HUBERT EN MICHEL. Laat een reactie achter voor GOFFIN HUBERT EN MICHEL. GOFFIN HUBERT EN MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOFFIN HUBERT EN MICHEL. Leave a respond for GOFFIN HUBERT EN MICHEL. GOFFIN HUBERT EN MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOFFIN HUBERT EN MICHEL op de google maps. Adres en contacten GOFFIN HUBERT EN MICHEL
Location of GOFFIN HUBERT EN MICHEL on the google maps. Address and contacts of GOFFIN HUBERT EN MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come GOFFIN HUBERT EN MICHEL GOFFIN HUBERT EN MICHEL: SUNTRANS NV | GABRIEL VAN ZWALMEN | Mivan Interieur NV | Gary Davidhof BVBA | Meersseman E

Other related companies as GOFFIN HUBERT EN MICHEL: SUNTRANS NV | GABRIEL VAN ZWALMEN | Mivan Interieur NV | Gary Davidhof BVBA | Meersseman E

GOFFIN HUBERT EN MICHEL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOFFIN HUBERT EN MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07934295654. Het bedrijf GOFFIN HUBERT EN MICHEL bevindt zich op het adres: DAVIDSTRAAT 19; 3806; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in GOFFIN HUBERT EN MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOFFIN HUBERT EN MICHEL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOFFIN HUBERT EN MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOFFIN HUBERT EN MICHEL, openstaande posities, locatie van GOFFIN HUBERT EN MICHEL op de kaart.

GOFFIN HUBERT EN MICHEL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOFFIN HUBERT EN MICHEL, company assigned to the tax number BE07934295654. The company GOFFIN HUBERT EN MICHEL is located at the address: DAVIDSTRAAT 19; 3806; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruitteelt. Products created in GOFFIN HUBERT EN MICHEL were not found.
The main activity of GOFFIN HUBERT EN MICHEL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GOFFIN HUBERT EN MICHEL is not available. You also can look at reviews of GOFFIN HUBERT EN MICHEL, open positions, location of GOFFIN HUBERT EN MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOFFIN HUBERT EN MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOFFIN HUBERT EN MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOFFIN HUBERT EN MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOFFIN HUBERT EN MICHEL, employees, financial statistics.