DOMIEN DE BLOCK

Contactgegevens DOMIEN DE BLOCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMIEN DE BLOCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMIEN DE BLOCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE MEERSSTRAAT 24; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37734732 (+32-37734732) 37734732 (+32-37734732)

Fax (fax): +32 (14) 321-83-29 +32 (14) 321-83-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMIEN DE BLOCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMIEN DE BLOCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMIEN DE BLOCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMIEN DE BLOCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMIEN DE BLOCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMIEN DE BLOCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMIEN DE BLOCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMIEN DE BLOCK
Products information DOMIEN DE BLOCK

BTW identificatienummer (tax): BE06457733154
Ondernemingsnummer: 5165466308
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in DOMIEN DE BLOCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMIEN DE BLOCK
(Get full report from official database of BE for DOMIEN DE BLOCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMIEN DE BLOCK
Addition kinds of activities for DOMIEN DE BLOCK

01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
20839900. Malt, nec | Malt, nec
35410208. Honing- en lapping machines | Honing and lapping machines
37110108. Stationwagens (motorvoertuigen), assemblage van | Station wagons (motor vehicles), assembly of
50650103. Telefoonapparatuur | Telephone equipment
57139904. tapijten | Rugs
59219900. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
59410703. Voetbaluitrusting | Football equipment
79990804. Spelkamer | Game parlor
86610101. Apostolische kerk | Apostolic church

Werken bij DOMIEN DE BLOCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMIEN DE BLOCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMIEN DE BLOCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMIEN DE BLOCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Media markt (GANSHOREN)

    Regio: GANSHOREN

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van DOMIEN DE BLOCK in sociale netwerken
Look for responds of DOMIEN DE BLOCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMIEN DE BLOCK. Laat een reactie achter voor DOMIEN DE BLOCK. DOMIEN DE BLOCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMIEN DE BLOCK. Leave a respond for DOMIEN DE BLOCK. DOMIEN DE BLOCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMIEN DE BLOCK op de google maps. Adres en contacten DOMIEN DE BLOCK
Location of DOMIEN DE BLOCK on the google maps. Address and contacts of DOMIEN DE BLOCK

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMIEN DE BLOCK DOMIEN DE BLOCK: DE SUTTER A EN ZOON | KROY-DIGITEC SOLUTION | Palante Partners MP SPRL | VANDAMME CONTOUR | Mestdagh R

Other related companies as DOMIEN DE BLOCK: DE SUTTER A EN ZOON | KROY-DIGITEC SOLUTION | Palante Partners MP SPRL | VANDAMME CONTOUR | Mestdagh R

DOMIEN DE BLOCK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMIEN DE BLOCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06457733154. Het bedrijf DOMIEN DE BLOCK bevindt zich op het adres: LANGE MEERSSTRAAT 24; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in DOMIEN DE BLOCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMIEN DE BLOCK is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMIEN DE BLOCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMIEN DE BLOCK, openstaande posities, locatie van DOMIEN DE BLOCK op de kaart.

DOMIEN DE BLOCK is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMIEN DE BLOCK, company assigned to the tax number BE06457733154. The company DOMIEN DE BLOCK is located at the address: LANGE MEERSSTRAAT 24; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruitteelt. Products created in DOMIEN DE BLOCK were not found.
The main activity of DOMIEN DE BLOCK is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMIEN DE BLOCK is not available. You also can look at reviews of DOMIEN DE BLOCK, open positions, location of DOMIEN DE BLOCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMIEN DE BLOCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMIEN DE BLOCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMIEN DE BLOCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMIEN DE BLOCK, employees, financial statistics.