KROY-DIGITEC SOLUTION

Contactgegevens KROY-DIGITEC SOLUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KROY-DIGITEC SOLUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

KROY-DIGITEC SOLUTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INFANTE 127; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23514141 (+32-23514141) 23514141 (+32-23514141)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KROY-DIGITEC SOLUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KROY-DIGITEC SOLUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KROY-DIGITEC SOLUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KROY-DIGITEC SOLUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KROY-DIGITEC SOLUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KROY-DIGITEC SOLUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KROY-DIGITEC SOLUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KROY-DIGITEC SOLUTION
Products information KROY-DIGITEC SOLUTION

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Photocopieurs.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KROY-DIGITEC SOLUTION
(Get full report from official database of BE for KROY-DIGITEC SOLUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor KROY-DIGITEC SOLUTION
Addition kinds of activities for KROY-DIGITEC SOLUTION

354902. Coiling machines | Coiling machinery
358100. Automatische automaten | Automatic vending machines
20220101. Dips, op basis van kaas | Dips, cheese-based
25110501. Boekenkasten, huishouden: hout | Bookcases, household: wood
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
36990102. Atom smasher (deeltjesversnellers) | Atom smasher (particle accelerators)
39490100. Golfuitrusting | Golf equipment
60369901. Spaar- en leningverenigingen, niet federaal gecharterd | Savings and loan associations, not federally chartered

Werken bij KROY-DIGITEC SOLUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KROY-DIGITEC SOLUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KROY-DIGITEC SOLUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KROY-DIGITEC SOLUTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Parkeerwachter (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

  • Onderhoudsmecanicien twee ploegen Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf te Zele zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien in ploegenstelsel.

  • Bordenbouwer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van bordenbouwer zijn we op zoek naar iemand die al een ruime ervaring kan voorleggen en zeer goed thuis is in de industrie. Jouw takenpakket bestaat uit: het volgen van een industrieel schema mechanische montage van de kast montage van kabels montage van beveiligingen thermische schakelaars PLC's transfo's frequentiesturingen ... aansluiten van elektromotoren en branders waar nodig ben je bereid mee te gaan op verplaatsing het ordelijk en net houden van de werkplaats

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van KROY-DIGITEC SOLUTION in sociale netwerken
Look for responds of KROY-DIGITEC SOLUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor KROY-DIGITEC SOLUTION. Laat een reactie achter voor KROY-DIGITEC SOLUTION. KROY-DIGITEC SOLUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KROY-DIGITEC SOLUTION. Leave a respond for KROY-DIGITEC SOLUTION. KROY-DIGITEC SOLUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KROY-DIGITEC SOLUTION op de google maps. Adres en contacten KROY-DIGITEC SOLUTION
Location of KROY-DIGITEC SOLUTION on the google maps. Address and contacts of KROY-DIGITEC SOLUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come KROY-DIGITEC SOLUTION KROY-DIGITEC SOLUTION: Devos R | SILVIA VANSTEENKISTE | Adam F | Callens Katrien | VANDENBERGH

Other related companies as KROY-DIGITEC SOLUTION: Devos R | SILVIA VANSTEENKISTE | Adam F | Callens Katrien | VANDENBERGH

KROY-DIGITEC SOLUTION is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KROY-DIGITEC SOLUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf KROY-DIGITEC SOLUTION bevindt zich op het adres: RUE DE L'INFANTE 127; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Gr. Lijst met producten zijn Produits: Photocopieurs..
De hoofdactiviteit van KROY-DIGITEC SOLUTION is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KROY-DIGITEC SOLUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KROY-DIGITEC SOLUTION, openstaande posities, locatie van KROY-DIGITEC SOLUTION op de kaart.

KROY-DIGITEC SOLUTION is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is KROY-DIGITEC SOLUTION, company assigned to the tax number BE01734436035. The company KROY-DIGITEC SOLUTION is located at the address: RUE DE L'INFANTE 127; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Gr. List of products are Produits: Photocopieurs..
The main activity of KROY-DIGITEC SOLUTION is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KROY-DIGITEC SOLUTION is not available. You also can look at reviews of KROY-DIGITEC SOLUTION, open positions, location of KROY-DIGITEC SOLUTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KROY-DIGITEC SOLUTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KROY-DIGITEC SOLUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KROY-DIGITEC SOLUTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KROY-DIGITEC SOLUTION, employees, financial statistics.