Van Colenberghe NV

Contactgegevens Van Colenberghe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Colenberghe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Colenberghe NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waalstraat 290 9870 Zulte, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Colenberghe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Colenberghe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Colenberghe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Colenberghe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Colenberghe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Colenberghe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Colenberghe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Colenberghe NV
Products information Van Colenberghe NV

BTW identificatienummer (tax): BE06810394287
Ondernemingsnummer: 7877990722
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Fruits and vegetables

Product categorie (product category): Fruits And Vegetables

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Colenberghe NV
(Get full report from official database of BE for Van Colenberghe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Colenberghe NV
Addition kinds of activities for Van Colenberghe NV

22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
31310505. Afwerkingen (leer), schoen | Trimmings (leather), shoe
38220604. Ontstekingscontroles voor gasapparatuur en ovens, automatisch | Ignition controls for gas appliances and furnaces, automatic
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.
83510000. Kinderopvangdiensten | Child day care services

Werken bij Van Colenberghe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Colenberghe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Colenberghe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Colenberghe NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Eeklo - Solliciteer met SMS (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Eeklo. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • tig lasser (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een tig-lasser

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Van Colenberghe NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Colenberghe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Colenberghe NV. Laat een reactie achter voor Van Colenberghe NV. Van Colenberghe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Colenberghe NV. Leave a respond for Van Colenberghe NV. Van Colenberghe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Colenberghe NV op de google maps. Adres en contacten Van Colenberghe NV
Location of Van Colenberghe NV on the google maps. Address and contacts of Van Colenberghe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Colenberghe NV Van Colenberghe NV: DELI NV | O.C.M.W. | Residence Branly | RUDI GERAERTS | Laswerken Van Erum Kurt

Other related companies as Van Colenberghe NV: DELI NV | O.C.M.W. | Residence Branly | RUDI GERAERTS | Laswerken Van Erum Kurt

Van Colenberghe NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Colenberghe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06810394287. Het bedrijf Van Colenberghe NV bevindt zich op het adres: Waalstraat 290 9870 Zulte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruits And Vegetables. Lijst met producten zijn Fruits and vegetables.
De hoofdactiviteit van Van Colenberghe NV is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Colenberghe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Colenberghe NV, openstaande posities, locatie van Van Colenberghe NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Colenberghe NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Colenberghe NV, company assigned to the tax number BE06810394287. The company Van Colenberghe NV is located at the address: Waalstraat 290 9870 Zulte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruits And Vegetables. List of products are Fruits and vegetables.
The main activity of Van Colenberghe NV is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Colenberghe NV is not available. You also can look at reviews of Van Colenberghe NV, open positions, location of Van Colenberghe NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Colenberghe NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Colenberghe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Colenberghe NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Colenberghe NV, employees, financial statistics.