Laswerken Van Erum Kurt

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Laswerken Van Erum Kurt
Private companiesLeather and Leather Products • Laswerken Van Erum Kurt

Contactgegevens Laswerken Van Erum Kurt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laswerken Van Erum Kurt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laswerken Van Erum Kurt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weg naar Meeuwen 10; 3660; Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 089 62 19 82 (+32-089 62 19 82) 089 62 19 82 (+32-089 62 19 82)

Fax (fax): 089 62 19 82 (+32-089 62 19 82) 089 62 19 82 (+32-089 62 19 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laswerken Van Erum Kurt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laswerken Van Erum Kurt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laswerken Van Erum Kurt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laswerken Van Erum Kurt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laswerken Van Erum Kurt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laswerken Van Erum Kurt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laswerken Van Erum Kurt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laswerken Van Erum Kurt
Products information Laswerken Van Erum Kurt

BTW identificatienummer (tax): BE04347259521
Ondernemingsnummer: 4913879394
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 365,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Laswerken Van Erum Kurt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Welding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laswerken Van Erum Kurt
(Get full report from official database of BE for Laswerken Van Erum Kurt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laswerken Van Erum Kurt
Addition kinds of activities for Laswerken Van Erum Kurt

1622. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg | Bridge, tunnel, and elevated highway
289102. lijmen | Adhesives
492200. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
20460306. Glucose | Glucose
51370603. Rokken | Skirts
76999902. Vulpen reparatie winkel | Fountain pen repair shop

Werken bij Laswerken Van Erum Kurt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laswerken Van Erum Kurt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laswerken Van Erum Kurt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laswerken Van Erum Kurt. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

Zoek naar antwoorden van Laswerken Van Erum Kurt in sociale netwerken
Look for responds of Laswerken Van Erum Kurt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laswerken Van Erum Kurt. Laat een reactie achter voor Laswerken Van Erum Kurt. Laswerken Van Erum Kurt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laswerken Van Erum Kurt. Leave a respond for Laswerken Van Erum Kurt. Laswerken Van Erum Kurt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laswerken Van Erum Kurt op de google maps. Adres en contacten Laswerken Van Erum Kurt
Location of Laswerken Van Erum Kurt on the google maps. Address and contacts of Laswerken Van Erum Kurt

Andere gerelateerde bedrijven als come Laswerken Van Erum Kurt Laswerken Van Erum Kurt: ROUWCENTRUM VERHEYDEN | HAARMODE | VEERLE DE WINTER | DIE LEY | Houthoff Buruma

Other related companies as Laswerken Van Erum Kurt: ROUWCENTRUM VERHEYDEN | HAARMODE | VEERLE DE WINTER | DIE LEY | Houthoff Buruma

Laswerken Van Erum Kurt is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Laswerken Van Erum Kurt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04347259521. Het bedrijf Laswerken Van Erum Kurt bevindt zich op het adres: Weg naar Meeuwen 10; 3660; Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 365,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Welding. Producten gemaakt in Laswerken Van Erum Kurt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Laswerken Van Erum Kurt is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laswerken Van Erum Kurt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laswerken Van Erum Kurt, openstaande posities, locatie van Laswerken Van Erum Kurt op de kaart.

Laswerken Van Erum Kurt is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Laswerken Van Erum Kurt, company assigned to the tax number BE04347259521. The company Laswerken Van Erum Kurt is located at the address: Weg naar Meeuwen 10; 3660; Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 365,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Welding. Products created in Laswerken Van Erum Kurt were not found.
The main activity of Laswerken Van Erum Kurt is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Laswerken Van Erum Kurt is not available. You also can look at reviews of Laswerken Van Erum Kurt, open positions, location of Laswerken Van Erum Kurt on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laswerken Van Erum Kurt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laswerken Van Erum Kurt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laswerken Van Erum Kurt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laswerken Van Erum Kurt, employees, financial statistics.