Firma Stragier Roger B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Firma Stragier Roger B.V.B.A.
Private companiesWater Transportation • Firma Stragier Roger B.V.B.A.

Contactgegevens Firma Stragier Roger B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Firma Stragier Roger B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Firma Stragier Roger B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spermaliestraat 129 8431 Wilskerke, België

Telefoon (phone): 59 (+32-59) 59 (+32-59)

Fax (fax): 59 (+32-59) 59 (+32-59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Firma Stragier Roger B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Firma Stragier Roger B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Firma Stragier Roger B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Firma Stragier Roger B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Firma Stragier Roger B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Firma Stragier Roger B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Firma Stragier Roger B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Firma Stragier Roger B.V.B.A.
Products information Firma Stragier Roger B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03663909912
Ondernemingsnummer: 9583068847
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Fruits and vegetables

Product categorie (product category): Fruits And Vegetables

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Firma Stragier Roger B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Firma Stragier Roger B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Firma Stragier Roger B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Firma Stragier Roger B.V.B.A.

422101. Lift opslag | Elevator storage
12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
22730102. Auto vloerbedekking, behalve rubber of plastic | Automobile floor coverings, except rubber or plastic
34989903. Manifolds, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Manifolds, pipe: fabricated from purchased pipe
35310707. Zeefmachines, draagbaar | Screeners, portable
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
38260110. Reflectoscopes | Reflectoscopes
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
39149901. Carving sets, NSK | Carving sets, nsk

Werken bij Firma Stragier Roger B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Firma Stragier Roger B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Firma Stragier Roger B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Firma Stragier Roger B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • VOLTIJDS VERKOOPSTER BAKKERIJ (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij in de regio Lede zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste ervaring in de verkoop. Een greep uit jouw takenpakket: Het bedienen van klanten in de winkel. Het afrekenen van boodschappen. Opnemen en klaarzetten van bestellingen. ...

  • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

    Type: Vaste Job

    De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Verkopers M/V regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties open houdt, als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van Firma Stragier Roger B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Firma Stragier Roger B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Firma Stragier Roger B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Firma Stragier Roger B.V.B.A.. Firma Stragier Roger B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Firma Stragier Roger B.V.B.A.. Leave a respond for Firma Stragier Roger B.V.B.A.. Firma Stragier Roger B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Firma Stragier Roger B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Firma Stragier Roger B.V.B.A.
Location of Firma Stragier Roger B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Firma Stragier Roger B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Firma Stragier Roger B.V.B.A. Firma Stragier Roger B.V.B.A.: Corpus | De Mondt NV | VAN KRINKELEN | PHILIPPE COURTOIS | Eolpress

Other related companies as Firma Stragier Roger B.V.B.A.: Corpus | De Mondt NV | VAN KRINKELEN | PHILIPPE COURTOIS | Eolpress

Firma Stragier Roger B.V.B.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Firma Stragier Roger B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03663909912. Het bedrijf Firma Stragier Roger B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Spermaliestraat 129 8431 Wilskerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruits And Vegetables. Lijst met producten zijn Fruits and vegetables.
De hoofdactiviteit van Firma Stragier Roger B.V.B.A. is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Firma Stragier Roger B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Firma Stragier Roger B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Firma Stragier Roger B.V.B.A. op de kaart.

Firma Stragier Roger B.V.B.A. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Firma Stragier Roger B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03663909912. The company Firma Stragier Roger B.V.B.A. is located at the address: Spermaliestraat 129 8431 Wilskerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruits And Vegetables. List of products are Fruits and vegetables.
The main activity of Firma Stragier Roger B.V.B.A. is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Firma Stragier Roger B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Firma Stragier Roger B.V.B.A., open positions, location of Firma Stragier Roger B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Firma Stragier Roger B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Firma Stragier Roger B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Firma Stragier Roger B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Firma Stragier Roger B.V.B.A., employees, financial statistics.