Adacfi Blockx BVBA

Contactgegevens Adacfi Blockx BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adacfi Blockx BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adacfi Blockx BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 108; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 31 19 96 (+32-014 31 19 96) 014 31 19 96 (+32-014 31 19 96)

Fax (fax): 014 31 03 96 (+32-014 31 03 96) 014 31 03 96 (+32-014 31 03 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adacfi Blockx BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adacfi Blockx BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adacfi Blockx BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adacfi Blockx BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adacfi Blockx BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adacfi Blockx BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adacfi Blockx BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adacfi Blockx BVBA
Products information Adacfi Blockx BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01881927490
Ondernemingsnummer: 4540344238
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Law consultants

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adacfi Blockx BVBA
(Get full report from official database of BE for Adacfi Blockx BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adacfi Blockx BVBA
Addition kinds of activities for Adacfi Blockx BVBA

20529908. Graham crackers | Graham crackers
31720101. billfolds | Billfolds
37110409. Street flushers, assemblage van | Street flushers, assembly of
37140113. Brandstofsystemen en onderdelen, motorvoertuig | Fuel systems and parts, motor vehicle
50120305. Recreatie voertuigen, terrein | Recreation vehicles, all-terrain
59459901. Kite winkels | Kite stores

Werken bij Adacfi Blockx BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adacfi Blockx BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adacfi Blockx BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adacfi Blockx BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor:   - Plaatsen van tegels en verhardingen. - Onderhoud van tuinen en zwembaden. Geen ervaring vereist!

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Enquêteur - Job d'étudiant (h/f) (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: Konvert Interim Namur

    Type: Studentenjob

    Pour notre client, nous recherchons 4 étudiants pour réaliser de petites enquêtes dans la région de Namur => Enquête "Mystery Shopper" Vous êtes toujours accompagné d'un adulte pour effectuer les visites mystères. Votre accompagnant viendra vous chercher à la maison et vous ramènera également après les visites. Les jours où les visites ont lieu seront planifiés d'un commun accord avec votre accompagnant et vous-même. Ces visites ne seront évidemment ni planifiées, ni réalisées pendant les heures de cours. Ce projet est organisé en deux périodes. La première période est celle du lundi 04/02/19 au samedi 02/03/19. La deuxième période est celle du lundi 01/04/19 au samedi 27/04/19. Si vous êtes sélectionné, vous devrez être disponible la deuxième semaine de janvier pour un second screening (rémunéré).

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van Adacfi Blockx BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Adacfi Blockx BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adacfi Blockx BVBA. Laat een reactie achter voor Adacfi Blockx BVBA. Adacfi Blockx BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adacfi Blockx BVBA. Leave a respond for Adacfi Blockx BVBA. Adacfi Blockx BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adacfi Blockx BVBA op de google maps. Adres en contacten Adacfi Blockx BVBA
Location of Adacfi Blockx BVBA on the google maps. Address and contacts of Adacfi Blockx BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Adacfi Blockx BVBA Adacfi Blockx BVBA: BUSINESS PHONE | CUISINE FASCINATION SPRL | Verhoeven Valérie | MARC MEES | NOEL VANTOMME

Other related companies as Adacfi Blockx BVBA: BUSINESS PHONE | CUISINE FASCINATION SPRL | Verhoeven Valérie | MARC MEES | NOEL VANTOMME

Adacfi Blockx BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adacfi Blockx BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01881927490. Het bedrijf Adacfi Blockx BVBA bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 108; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Lijst met producten zijn Law consultants.
De hoofdactiviteit van Adacfi Blockx BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adacfi Blockx BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adacfi Blockx BVBA, openstaande posities, locatie van Adacfi Blockx BVBA op de kaart.

Adacfi Blockx BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adacfi Blockx BVBA, company assigned to the tax number BE01881927490. The company Adacfi Blockx BVBA is located at the address: Turnhoutsebaan 108; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 740,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. List of products are Law consultants.
The main activity of Adacfi Blockx BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Adacfi Blockx BVBA is not available. You also can look at reviews of Adacfi Blockx BVBA, open positions, location of Adacfi Blockx BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adacfi Blockx BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adacfi Blockx BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adacfi Blockx BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adacfi Blockx BVBA, employees, financial statistics.