MAISON JOLI VERT

Contactgegevens MAISON JOLI VERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON JOLI VERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON JOLI VERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES POUSSINS 1; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23762540 (+32-23762540) 23762540 (+32-23762540)

Fax (fax): +32 (50) 514-39-21 +32 (50) 514-39-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON JOLI VERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON JOLI VERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON JOLI VERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON JOLI VERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON JOLI VERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON JOLI VERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON JOLI VERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON JOLI VERT
Products information MAISON JOLI VERT

BTW identificatienummer (tax): BE02746551513
Ondernemingsnummer: 6648620605
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: L茅gumes, Fruits.. Services: Livraison 脿 Domicile.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes. Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON JOLI VERT
(Get full report from official database of BE for MAISON JOLI VERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON JOLI VERT
Addition kinds of activities for MAISON JOLI VERT

173100. Elektrisch werk | Electrical work
278204. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
22829901. Stralende garens, voor de handel | Beaming yarns, for the trade
34529904. Noten, metaal | Nuts, metal
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
37140000. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
38129903. Licht- of warmteemissie-bedieningsapparaat | Light or heat emission operating apparatus
73639910. Usher service | Usher service

Werken bij MAISON JOLI VERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON JOLI VERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON JOLI VERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON JOLI VERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Onsite IT Support medewerker (Brussel & Vl Brabant) (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: ITS GROUP BENELUX

    Type: Vaste Job

    Als Onsite IT-support engineer sta je in voor HW en SW support bij de gebruiker. Je repareert PC's/Portables en printers. Daarnaast sta je samen met je collega's in voor de installatie van nieuwe werkposten ( hardwarematig + imaging). Je installeert nieuwe software en lost SW-matige problemen op ( Windows, connectivity, mail, apllicaties, ....) ; kortom all- round troubleshooting

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van MAISON JOLI VERT in sociale netwerken
Look for responds of MAISON JOLI VERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON JOLI VERT. Laat een reactie achter voor MAISON JOLI VERT. MAISON JOLI VERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON JOLI VERT. Leave a respond for MAISON JOLI VERT. MAISON JOLI VERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON JOLI VERT op de google maps. Adres en contacten MAISON JOLI VERT
Location of MAISON JOLI VERT on the google maps. Address and contacts of MAISON JOLI VERT

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON JOLI VERT MAISON JOLI VERT: STUDIO PARDO | KAREL MERTENS | AUGUST MASSART | Van Nooten W BVBA | Cristel

Other related companies as MAISON JOLI VERT: STUDIO PARDO | KAREL MERTENS | AUGUST MASSART | Van Nooten W BVBA | Cristel

MAISON JOLI VERT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON JOLI VERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02746551513. Het bedrijf MAISON JOLI VERT bevindt zich op het adres: RUE DES POUSSINS 1; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Epiceries. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits.. Services: Livraison 脿 Domicile..
De hoofdactiviteit van MAISON JOLI VERT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON JOLI VERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON JOLI VERT, openstaande posities, locatie van MAISON JOLI VERT op de kaart.

MAISON JOLI VERT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON JOLI VERT, company assigned to the tax number BE02746551513. The company MAISON JOLI VERT is located at the address: RUE DES POUSSINS 1; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruits and l茅gumes. Epiceries. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits.. Services: Livraison 脿 Domicile..
The main activity of MAISON JOLI VERT is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON JOLI VERT is not available. You also can look at reviews of MAISON JOLI VERT, open positions, location of MAISON JOLI VERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON JOLI VERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON JOLI VERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON JOLI VERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON JOLI VERT, employees, financial statistics.