EDDY BRUYNOOGHE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • EDDY BRUYNOOGHE

Contactgegevens EDDY BRUYNOOGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDDY BRUYNOOGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDDY BRUYNOOGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 24; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50546630 (+32-50546630) 50546630 (+32-50546630)

Fax (fax): +32 (65) 554-59-64 +32 (65) 554-59-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDDY BRUYNOOGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDDY BRUYNOOGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDDY BRUYNOOGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDDY BRUYNOOGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDDY BRUYNOOGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDDY BRUYNOOGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDDY BRUYNOOGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDDY BRUYNOOGHE
Products information EDDY BRUYNOOGHE

BTW identificatienummer (tax): BE07425079345
Ondernemingsnummer: 5414306640
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes. Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDDY BRUYNOOGHE
(Get full report from official database of BE for EDDY BRUYNOOGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDDY BRUYNOOGHE
Addition kinds of activities for EDDY BRUYNOOGHE

573400. Computer en software winkels | Computer and software stores
753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
26759905. Papier sterven | Paper die-cutting
33519907. Draad, koper en koperlegering | Wire, copper and copper alloy
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ

Werken bij EDDY BRUYNOOGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDDY BRUYNOOGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDDY BRUYNOOGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDDY BRUYNOOGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van EDDY BRUYNOOGHE in sociale netwerken
Look for responds of EDDY BRUYNOOGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDDY BRUYNOOGHE. Laat een reactie achter voor EDDY BRUYNOOGHE. EDDY BRUYNOOGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDDY BRUYNOOGHE. Leave a respond for EDDY BRUYNOOGHE. EDDY BRUYNOOGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDDY BRUYNOOGHE op de google maps. Adres en contacten EDDY BRUYNOOGHE
Location of EDDY BRUYNOOGHE on the google maps. Address and contacts of EDDY BRUYNOOGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come EDDY BRUYNOOGHE EDDY BRUYNOOGHE: SCHOONJANS AN | Okee | KAMPMANN-LEMBREGHTS MARCEL | VDB EXPRESS | PIXIPLANET

Other related companies as EDDY BRUYNOOGHE: SCHOONJANS AN | Okee | KAMPMANN-LEMBREGHTS MARCEL | VDB EXPRESS | PIXIPLANET

EDDY BRUYNOOGHE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDDY BRUYNOOGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07425079345. Het bedrijf EDDY BRUYNOOGHE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 24; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Epiceries. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van EDDY BRUYNOOGHE is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDDY BRUYNOOGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDDY BRUYNOOGHE, openstaande posities, locatie van EDDY BRUYNOOGHE op de kaart.

EDDY BRUYNOOGHE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDDY BRUYNOOGHE, company assigned to the tax number BE07425079345. The company EDDY BRUYNOOGHE is located at the address: STATIONSSTRAAT 24; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruits and l茅gumes. Epiceries. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of EDDY BRUYNOOGHE is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EDDY BRUYNOOGHE is not available. You also can look at reviews of EDDY BRUYNOOGHE, open positions, location of EDDY BRUYNOOGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDDY BRUYNOOGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDDY BRUYNOOGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDDY BRUYNOOGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDDY BRUYNOOGHE, employees, financial statistics.