SUPERETTE DE STORME

Contactgegevens SUPERETTE DE STORME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPERETTE DE STORME: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPERETTE DE STORME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EKSAARDEDORP 44; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93469084 (+32-93469084) 93469084 (+32-93469084)

Fax (fax): +32 (87) 309-59-27 +32 (87) 309-59-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPERETTE DE STORME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPERETTE DE STORME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPERETTE DE STORME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPERETTE DE STORME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPERETTE DE STORME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPERETTE DE STORME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPERETTE DE STORME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPERETTE DE STORME
Products information SUPERETTE DE STORME

BTW identificatienummer (tax): BE09503692626
Ondernemingsnummer: 2729248046
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Fruits, L茅gumes.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPERETTE DE STORME
(Get full report from official database of BE for SUPERETTE DE STORME)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPERETTE DE STORME
Addition kinds of activities for SUPERETTE DE STORME

14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
27590901. Schema's, vervoer: drukwerk, NSK | Schedules, transportation: printing, nsk
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
36259904. Bedieningsapparatuur, elektrisch | Control equipment, electric
36340308. Ventilatoren, propeller (venster type): huishouden | Fans, propeller (window type): household
38260403. Proteïneanalysatoren, laboratoriumtype | Protein analyzers, laboratory type
50720103. klinknagels | Rivets
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals

Werken bij SUPERETTE DE STORME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPERETTE DE STORME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPERETTE DE STORME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPERETTE DE STORME. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

Zoek naar antwoorden van SUPERETTE DE STORME in sociale netwerken
Look for responds of SUPERETTE DE STORME in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPERETTE DE STORME. Laat een reactie achter voor SUPERETTE DE STORME. SUPERETTE DE STORME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPERETTE DE STORME. Leave a respond for SUPERETTE DE STORME. SUPERETTE DE STORME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPERETTE DE STORME op de google maps. Adres en contacten SUPERETTE DE STORME
Location of SUPERETTE DE STORME on the google maps. Address and contacts of SUPERETTE DE STORME

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPERETTE DE STORME SUPERETTE DE STORME: RESTAURANT TEN WYNGRAVE | RESTAURANT PYRAMIDE | Poot F | Bakos Annelies BVBA | JOOS GILBERT

Other related companies as SUPERETTE DE STORME: RESTAURANT TEN WYNGRAVE | RESTAURANT PYRAMIDE | Poot F | Bakos Annelies BVBA | JOOS GILBERT

SUPERETTE DE STORME is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPERETTE DE STORME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09503692626. Het bedrijf SUPERETTE DE STORME bevindt zich op het adres: EKSAARDEDORP 44; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fruits, L茅gumes..
De hoofdactiviteit van SUPERETTE DE STORME is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPERETTE DE STORME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPERETTE DE STORME, openstaande posities, locatie van SUPERETTE DE STORME op de kaart.

SUPERETTE DE STORME is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPERETTE DE STORME, company assigned to the tax number BE09503692626. The company SUPERETTE DE STORME is located at the address: EKSAARDEDORP 44; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Fruits, L茅gumes..
The main activity of SUPERETTE DE STORME is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPERETTE DE STORME is not available. You also can look at reviews of SUPERETTE DE STORME, open positions, location of SUPERETTE DE STORME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPERETTE DE STORME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPERETTE DE STORME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPERETTE DE STORME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPERETTE DE STORME, employees, financial statistics.