RITA GODDERIE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • RITA GODDERIE
Private companiesMotion Pictures • RITA GODDERIE

Contactgegevens RITA GODDERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA GODDERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA GODDERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTANJESTRAAT 18; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 89384191 (+32-89384191) 89384191 (+32-89384191)

Fax (fax): +32 (10) 269-85-61 +32 (10) 269-85-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA GODDERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA GODDERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA GODDERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA GODDERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA GODDERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA GODDERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA GODDERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA GODDERIE
Products information RITA GODDERIE

BTW identificatienummer (tax): BE06640380859
Ondernemingsnummer: 4698822021
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Fruits, L茅gumes.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA GODDERIE
(Get full report from official database of BE for RITA GODDERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA GODDERIE
Addition kinds of activities for RITA GODDERIE

8244. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
731200. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
753899. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
02729905. Pony boerderij | Pony farm
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
38610402. Reels, film | Reels, film

Werken bij RITA GODDERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA GODDERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA GODDERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA GODDERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • Centric - BI Reporting & Visualization Expert (Cognos / Qlik) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The team The Business Intelligence team ensures that the different business units have the right insights deducted from raw data. The team provides these insights via standard Cognos reports & dashboards, Qlik Sense self-service cubes, ad-hoc deep-dive data analysis and advanced analytics (e.g. predictive models). The team assist management in making the right tactical & strategic decisions based on data to improve the customer product & service experience. To strengthen the team, we are looking for a BI reporting & visualization expert.   Job description In one sentence: you make data accessible, understandable and usable in an appealing way to your business stakeholders.  Concretely this means that you: understand the KPI's & other metrics business is steering on setup reports & dashboards, knowing what visualization works best for a specific purpose are able to capture, describe & validate the reporting requirements with your business stakeholders (e.g. by generating mock-ups) AND are able to deduct what data needs you have in case data is structurally missing in the BI environment keep up with new trends & capabilities of the BI & analytics platforms maintain & improve standard, guidelines & templates with regards to reporting & visualization provide training towards report consumers and business analysts to increase their BI self-service capabilities Besides your main stakeholders within business, you work very closely together with your colleagues BI business analysts, both in an Agile Scrum project as in a business as usual context. Their focus is on providing you the right & accurate data sets to work on, while your core skill is to turn this data into actionable insights.   Required skills & experience You have a Master degree Commercial/Civil Engineer, Applied Economics, Computer Sciences, Information Management or equal in experience. You have at least 2 years of experience working with Cognos and/or Qlik as BI tool. You can challenge the business needs & see the 'bigger picture' You can define (& preferably design) a star data model of facts & dimensions that meets the business requirements and which is optimized for reporting development (with focus on KPI's and derived metrics). Having Telecom industry experience is a plus. You have a very good knowledge of (Oracle) SQL and MS Excel. You are familiar with the Agile Scrum project methodology. A project management certificate is a plus. You have a very good knowledge of Dutch & English. French is a plus.   Your profile You combine a strong business affinity with a great interest in data crunching. You have great communication & presentation skills and know how to convince people You are eager to learn and you do not avoid any challenge You can manage your own planning & priorities and can align with stakeholders of every level to come to the desired result You have a good portion of assertiveness and you dare to challenge your stakeholders where needed You are flexible and love to work in a very dynamic & changing environment You understand what it takes to work with confidential corporate data   What we offer Showing creativity and taking initiative is highly appreciated Young and dynamic team Flexible hours,... ...

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van RITA GODDERIE in sociale netwerken
Look for responds of RITA GODDERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA GODDERIE. Laat een reactie achter voor RITA GODDERIE. RITA GODDERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA GODDERIE. Leave a respond for RITA GODDERIE. RITA GODDERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA GODDERIE op de google maps. Adres en contacten RITA GODDERIE
Location of RITA GODDERIE on the google maps. Address and contacts of RITA GODDERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA GODDERIE RITA GODDERIE: Rovana NV | DELACOURT-TIEBOUT | I.W.M. | LA POSTE | Van Horenbeek B

Other related companies as RITA GODDERIE: Rovana NV | DELACOURT-TIEBOUT | I.W.M. | LA POSTE | Van Horenbeek B

RITA GODDERIE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA GODDERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06640380859. Het bedrijf RITA GODDERIE bevindt zich op het adres: KASTANJESTRAAT 18; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fruits, L茅gumes..
De hoofdactiviteit van RITA GODDERIE is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA GODDERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA GODDERIE, openstaande posities, locatie van RITA GODDERIE op de kaart.

RITA GODDERIE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA GODDERIE, company assigned to the tax number BE06640380859. The company RITA GODDERIE is located at the address: KASTANJESTRAAT 18; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Fruits, L茅gumes..
The main activity of RITA GODDERIE is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA GODDERIE is not available. You also can look at reviews of RITA GODDERIE, open positions, location of RITA GODDERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA GODDERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA GODDERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA GODDERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA GODDERIE, employees, financial statistics.