MARIE-CHANTAL HAINAUT

Contactgegevens MARIE-CHANTAL HAINAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-CHANTAL HAINAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-CHANTAL HAINAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PONT 36; 7890; ELLEZELLES, België

Telefoon (phone): 68543046 (+32-68543046) 68543046 (+32-68543046)

Fax (fax): +32 (4) 211-42-44 +32 (4) 211-42-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-CHANTAL HAINAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-CHANTAL HAINAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-CHANTAL HAINAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-CHANTAL HAINAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-CHANTAL HAINAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-CHANTAL HAINAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-CHANTAL HAINAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-CHANTAL HAINAUT
Products information MARIE-CHANTAL HAINAUT

BTW identificatienummer (tax): BE09115325927
Ondernemingsnummer: 8363586425
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Fruits, L茅gumes.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-CHANTAL HAINAUT
(Get full report from official database of BE for MARIE-CHANTAL HAINAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-CHANTAL HAINAUT
Addition kinds of activities for MARIE-CHANTAL HAINAUT

501499. Banden en buizen, anders | Tires and tubes, nec
10990200. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
14590104. Flint Clay Mining | Flint clay mining
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
35350104. Wegtransporteurs | Tow conveyors
37210000. vliegtuig | Aircraft
59490200. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework

Werken bij MARIE-CHANTAL HAINAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-CHANTAL HAINAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-CHANTAL HAINAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-CHANTAL HAINAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem, Bevel, Grobbendonk, Nijlen Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

    Type: Vaste Job

    Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van MARIE-CHANTAL HAINAUT in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-CHANTAL HAINAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-CHANTAL HAINAUT. Laat een reactie achter voor MARIE-CHANTAL HAINAUT. MARIE-CHANTAL HAINAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-CHANTAL HAINAUT. Leave a respond for MARIE-CHANTAL HAINAUT. MARIE-CHANTAL HAINAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-CHANTAL HAINAUT op de google maps. Adres en contacten MARIE-CHANTAL HAINAUT
Location of MARIE-CHANTAL HAINAUT on the google maps. Address and contacts of MARIE-CHANTAL HAINAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-CHANTAL HAINAUT MARIE-CHANTAL HAINAUT: Ba Da Boum | NECKERMANN | DIRK VERTENTEN | ALBERT LAMBERT | Ames-Tracking

Other related companies as MARIE-CHANTAL HAINAUT: Ba Da Boum | NECKERMANN | DIRK VERTENTEN | ALBERT LAMBERT | Ames-Tracking

MARIE-CHANTAL HAINAUT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-CHANTAL HAINAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09115325927. Het bedrijf MARIE-CHANTAL HAINAUT bevindt zich op het adres: RUE DE PONT 36; 7890; ELLEZELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 671,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fruits, L茅gumes..
De hoofdactiviteit van MARIE-CHANTAL HAINAUT is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-CHANTAL HAINAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-CHANTAL HAINAUT, openstaande posities, locatie van MARIE-CHANTAL HAINAUT op de kaart.

MARIE-CHANTAL HAINAUT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-CHANTAL HAINAUT, company assigned to the tax number BE09115325927. The company MARIE-CHANTAL HAINAUT is located at the address: RUE DE PONT 36; 7890; ELLEZELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 671,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Fruits, L茅gumes..
The main activity of MARIE-CHANTAL HAINAUT is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-CHANTAL HAINAUT is not available. You also can look at reviews of MARIE-CHANTAL HAINAUT, open positions, location of MARIE-CHANTAL HAINAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-CHANTAL HAINAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-CHANTAL HAINAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-CHANTAL HAINAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-CHANTAL HAINAUT, employees, financial statistics.