MAISON HOSGOR

Contactgegevens MAISON HOSGOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON HOSGOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON HOSGOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSAPHAT 80; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22455576 (+32-22455576) 22455576 (+32-22455576)

Fax (fax): +32 (67) 589-83-38 +32 (67) 589-83-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON HOSGOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON HOSGOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON HOSGOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON HOSGOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON HOSGOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON HOSGOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON HOSGOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON HOSGOR
Products information MAISON HOSGOR

BTW identificatienummer (tax): BE01336730957
Ondernemingsnummer: 9452056884
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Fruits, L茅gumes.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON HOSGOR
(Get full report from official database of BE for MAISON HOSGOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON HOSGOR
Addition kinds of activities for MAISON HOSGOR

244801. Ladingcontainers, hout en hout met metaal | Cargo containers, wood and wood with metal
01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
34440402. Vloeren, celstaal | Flooring, cellular steel
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
38270105. Glazen, veld of opera | Glasses, field or opera
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec

Werken bij MAISON HOSGOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON HOSGOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON HOSGOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON HOSGOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • .Net developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als .Net developer specialiseer je je in het bouwen van frameworks voor verschillende applicaties bij onze klanten. We zijn op zoek naar iemand met een sterke passie voor het ontwikkelen van infrastructuren met ervaring in API's en met Agile software development. In jouw enthousiasme hou je rekening met de gebruiker die jouw applicatie gebruikt en de planning en analyse die met je project gepaard gaat. Jouw verantwoordelijkheden als .Net developer bestaan uit het volgende: Je bedenkt, ontwerp en ontwikkel je oplossingen voor applicaties Je werkt samen met je collega ontwikkelaars en functionele experten, aan een verdere uitbreiding van verschillende oplossingen. Als .Net Developer werk je in team mee aan ontwikkeltrajecten binnen verschillende toepassingen Waarom Assign? Wij bieden jou de mogelijkheid om bij te leren en je uit te leven bij toonaangevende klanten. Projecten in Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Kempen, Antwerpen en vlak over de grens, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met woon-werk afstand. Je bent geen nummertje en wij zorgen voor een persoonlijke opvolging. En niet te vergeten, we hebben gewoonweg topcollega's!

Zoek naar antwoorden van MAISON HOSGOR in sociale netwerken
Look for responds of MAISON HOSGOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON HOSGOR. Laat een reactie achter voor MAISON HOSGOR. MAISON HOSGOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON HOSGOR. Leave a respond for MAISON HOSGOR. MAISON HOSGOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON HOSGOR op de google maps. Adres en contacten MAISON HOSGOR
Location of MAISON HOSGOR on the google maps. Address and contacts of MAISON HOSGOR

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON HOSGOR MAISON HOSGOR: BOLS STEFAAN VERZEKERINGEN & LENINGEN CV | Pac Systems S.P.R.L. | EXPRESS TEAM | AVENTIS BEHRING | Depot Albert BVBA

Other related companies as MAISON HOSGOR: BOLS STEFAAN VERZEKERINGEN & LENINGEN CV | Pac Systems S.P.R.L. | EXPRESS TEAM | AVENTIS BEHRING | Depot Albert BVBA

MAISON HOSGOR is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON HOSGOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336730957. Het bedrijf MAISON HOSGOR bevindt zich op het adres: RUE JOSAPHAT 80; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 322,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fruits, L茅gumes..
De hoofdactiviteit van MAISON HOSGOR is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON HOSGOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON HOSGOR, openstaande posities, locatie van MAISON HOSGOR op de kaart.

MAISON HOSGOR is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON HOSGOR, company assigned to the tax number BE01336730957. The company MAISON HOSGOR is located at the address: RUE JOSAPHAT 80; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 322,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Fruits, L茅gumes..
The main activity of MAISON HOSGOR is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON HOSGOR is not available. You also can look at reviews of MAISON HOSGOR, open positions, location of MAISON HOSGOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON HOSGOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON HOSGOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON HOSGOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON HOSGOR, employees, financial statistics.