FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV

Contactgegevens FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Noordkaai 10, Internal Postal Box 1 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-33-51-70 32-51-33-51-70

Fax (fax): 32-51-33-51-80 32-51-33-51-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV
Products information FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV

BTW identificatienummer (tax): BE04666137695
Ondernemingsnummer: 5831512451
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 791,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV
(Get full report from official database of BE for FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV
Addition kinds of activities for FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV

801103. Medische verzekeringsverenigingen | Medical insurance associations
24260103. Frames voor gestoffeerde meubels, hout | Frames for upholstered furniture, wood
35230413. Loaders, boerderij type: mest, algemeen nut | Loaders, farm type: manure, general utility
35450301. Hoekringen | Angle rings
35599931. Steenwerkmachines | Stone working machinery
35789902. Wijzig maken van machines | Change making machines
50650407. zenders | Transmitters

Werken bij FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker sociaal verhuurkantoor Woondienst JOGI (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: SVK WOONDIENST JOGI

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Woondienst JOGI is een sociaal verhuurkantoor en heeft als hoofdopdracht het huren van woningen op de private huurmarkt en deze door te verhuren aan gezinnen met beperkte financiële mogelijkheden. SVK Woondienst JOGI verhuurt woningen in Jabbeke, Oudenburg, Gistel, Ichtegem en Torhout. Taakomschrijving: Als administratief medewerker ondersteun je de dienst zodat een optimale interne werking en klantgerichte dienstverlening tot stand komt. Zelfstandig uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden. Administratieve ondersteuning door middel van invoeren administratieve gegevens en controle hiervan, o.a. huuropvolging, facturatie, boekhoudkundige verrichtingen. Instaan voor verzenden, verspreiden, klasseren, archiveren en kopiëren. Uitvoeren van administratieve taken in opdracht van de leidinggevende. Telefonisch onthaal en onthaal aan de balie. Informeren en correct doorverwijzen.

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Persoperator (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervormt metaal (blokken, platen, staven, ...) warm of koud tot er stukken of halffabricaten worden verkregen met vooraf bepaalde vormen en afmetingen (profiel, buis, kroon, plaat, ...). Gebruikt semi-automatische of automatische apparatuur volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

Zoek naar antwoorden van FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV. Laat een reactie achter voor FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV. FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV. Leave a respond for FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV. FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV op de google maps. Adres en contacten FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV
Location of FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV on the google maps. Address and contacts of FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV: JEANNE | ALIZES TRAVEL | MAISON PETIT | Rubay J | MARIA THEUNIS

Other related companies as FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV: JEANNE | ALIZES TRAVEL | MAISON PETIT | Rubay J | MARIA THEUNIS

FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04666137695. Het bedrijf FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV bevindt zich op het adres: Noordkaai 10, Internal Postal Box 1 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 791,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV, openstaande posities, locatie van FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV op de kaart.

FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV is a company, that was registered 2000 in Izegem region, Belgium. Full name of company is FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV, company assigned to the tax number BE04666137695. The company FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV is located at the address: Noordkaai 10, Internal Postal Box 1 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 791,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV were not found.
The main activity of FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV is not available. You also can look at reviews of FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV, open positions, location of FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKORTRIJKSE TRANSPORTONDERNEMING NV, employees, financial statistics.