HUIS DE JARBEES

Contactgegevens HUIS DE JARBEES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE JARBEES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE JARBEES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRAMMEZANDLEI 2; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36473375 (+32-36473375) 36473375 (+32-36473375)

Fax (fax): +32 (2) 669-32-34 +32 (2) 669-32-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE JARBEES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE JARBEES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE JARBEES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE JARBEES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE JARBEES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE JARBEES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE JARBEES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE JARBEES
Products information HUIS DE JARBEES

BTW identificatienummer (tax): BE01693786621
Ondernemingsnummer: 6983428955
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Fruits, L茅gumes.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE JARBEES
(Get full report from official database of BE for HUIS DE JARBEES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE JARBEES
Addition kinds of activities for HUIS DE JARBEES

306901. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
26310403. Coated karton | Coated paperboard
32810101. Altaren, gesneden steen | Altars, cut stone
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
51590601. Verkoop en opslag van tabaksproducten | Tobacco auctioning and warehousing
78190401. Uitrusting verhuur, film | Equipment rental, motion picture

Werken bij HUIS DE JARBEES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE JARBEES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE JARBEES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE JARBEES. Looking for open vacancies in other companies

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van HUIS DE JARBEES in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE JARBEES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE JARBEES. Laat een reactie achter voor HUIS DE JARBEES. HUIS DE JARBEES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE JARBEES. Leave a respond for HUIS DE JARBEES. HUIS DE JARBEES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE JARBEES op de google maps. Adres en contacten HUIS DE JARBEES
Location of HUIS DE JARBEES on the google maps. Address and contacts of HUIS DE JARBEES

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE JARBEES HUIS DE JARBEES: ALKARO BVBA | GERY TRYHOU | ROLAND GLORIEUX | E. MARNEFFE | DIRK DE VUYST

Other related companies as HUIS DE JARBEES: ALKARO BVBA | GERY TRYHOU | ROLAND GLORIEUX | E. MARNEFFE | DIRK DE VUYST

HUIS DE JARBEES is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE JARBEES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01693786621. Het bedrijf HUIS DE JARBEES bevindt zich op het adres: TRAMMEZANDLEI 2; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 737,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fruits, L茅gumes..
De hoofdactiviteit van HUIS DE JARBEES is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE JARBEES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE JARBEES, openstaande posities, locatie van HUIS DE JARBEES op de kaart.

HUIS DE JARBEES is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE JARBEES, company assigned to the tax number BE01693786621. The company HUIS DE JARBEES is located at the address: TRAMMEZANDLEI 2; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 737,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Fruits, L茅gumes..
The main activity of HUIS DE JARBEES is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE JARBEES is not available. You also can look at reviews of HUIS DE JARBEES, open positions, location of HUIS DE JARBEES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE JARBEES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE JARBEES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE JARBEES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE JARBEES, employees, financial statistics.