Walleyn Lut-Bind-In

Contactgegevens Walleyn Lut-Bind-In: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Walleyn Lut-Bind-In: address, phone, fax, email, website, opening hours

Walleyn Lut-Bind-In

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Canadaplein 8; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 38 76 96 (+32-050 38 76 96) 050 38 76 96 (+32-050 38 76 96)

Fax (fax): +32 (81) 677-86-42 +32 (81) 677-86-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Walleyn Lut-Bind-In: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Walleyn Lut-Bind-In"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Walleyn Lut-Bind-In"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Walleyn Lut-Bind-In, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Walleyn Lut-Bind-In. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Walleyn Lut-Bind-In, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Walleyn Lut-Bind-In. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Walleyn Lut-Bind-In
Products information Walleyn Lut-Bind-In

BTW identificatienummer (tax): BE01545196533
Ondernemingsnummer: 7796142578
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Walleyn Lut-Bind-In zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookbinding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Walleyn Lut-Bind-In
(Get full report from official database of BE for Walleyn Lut-Bind-In)

Aanvulling soorten activiteiten voor Walleyn Lut-Bind-In
Addition kinds of activities for Walleyn Lut-Bind-In

14790102. Sienna mijnbouw | Sienna mining
22619900. Afwerkingsplanten, katoen, nec | Finishing plants, cotton, nec
36430103. Lampen en stopcontacten (elektrische bedradingstoestellen) | Lamp sockets and receptacles (electric wiring devices)
50840910. Afvalpersen | Waste compactors
51530100. Grains | Grains

Werken bij Walleyn Lut-Bind-In: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Walleyn Lut-Bind-In: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Walleyn Lut-Bind-In. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Walleyn Lut-Bind-In. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van Walleyn Lut-Bind-In in sociale netwerken
Look for responds of Walleyn Lut-Bind-In in social networks

Lees alle opmerkingen voor Walleyn Lut-Bind-In. Laat een reactie achter voor Walleyn Lut-Bind-In. Walleyn Lut-Bind-In bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Walleyn Lut-Bind-In. Leave a respond for Walleyn Lut-Bind-In. Walleyn Lut-Bind-In on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Walleyn Lut-Bind-In op de google maps. Adres en contacten Walleyn Lut-Bind-In
Location of Walleyn Lut-Bind-In on the google maps. Address and contacts of Walleyn Lut-Bind-In

Andere gerelateerde bedrijven als come Walleyn Lut-Bind-In Walleyn Lut-Bind-In: IPPA | Helman J & B SPRL | Dama Engineering BVBA | PHILIPPE CHANTRY | ELECTRO JACQUES LATEUR

Other related companies as Walleyn Lut-Bind-In: IPPA | Helman J & B SPRL | Dama Engineering BVBA | PHILIPPE CHANTRY | ELECTRO JACQUES LATEUR

Walleyn Lut-Bind-In is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Walleyn Lut-Bind-In, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01545196533. Het bedrijf Walleyn Lut-Bind-In bevindt zich op het adres: Canadaplein 8; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookbinding. Producten gemaakt in Walleyn Lut-Bind-In zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Walleyn Lut-Bind-In is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Walleyn Lut-Bind-In is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Walleyn Lut-Bind-In, openstaande posities, locatie van Walleyn Lut-Bind-In op de kaart.

Walleyn Lut-Bind-In is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Walleyn Lut-Bind-In, company assigned to the tax number BE01545196533. The company Walleyn Lut-Bind-In is located at the address: Canadaplein 8; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookbinding. Products created in Walleyn Lut-Bind-In were not found.
The main activity of Walleyn Lut-Bind-In is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Walleyn Lut-Bind-In is not available. You also can look at reviews of Walleyn Lut-Bind-In, open positions, location of Walleyn Lut-Bind-In on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Walleyn Lut-Bind-In, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Walleyn Lut-Bind-In, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Walleyn Lut-Bind-In, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Walleyn Lut-Bind-In, employees, financial statistics.