'T VITAMIENTJE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • 'T VITAMIENTJE
Private companiesCoal Mining • 'T VITAMIENTJE

Contactgegevens 'T VITAMIENTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T VITAMIENTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T VITAMIENTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG 46; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15212231 (+32-15212231) 15212231 (+32-15212231)

Fax (fax): +32 (10) 781-37-20 +32 (10) 781-37-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T VITAMIENTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T VITAMIENTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T VITAMIENTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T VITAMIENTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T VITAMIENTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T VITAMIENTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T VITAMIENTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T VITAMIENTJE
Products information 'T VITAMIENTJE

BTW identificatienummer (tax): BE02742706298
Ondernemingsnummer: 8932128906
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Fruits, L茅gumes.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T VITAMIENTJE
(Get full report from official database of BE for 'T VITAMIENTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T VITAMIENTJE
Addition kinds of activities for 'T VITAMIENTJE

222105. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
15420300. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
29990102. Coke, gecalcineerde aardolie: gemaakt van aangekochte materialen | Coke, calcined petroleum: made from purchased materials
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
38730000. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij 'T VITAMIENTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T VITAMIENTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T VITAMIENTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T VITAMIENTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • Poetshulp Linkebeek (LINKEBEEK)

    Regio: LINKEBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van 'T VITAMIENTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T VITAMIENTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T VITAMIENTJE. Laat een reactie achter voor 'T VITAMIENTJE. 'T VITAMIENTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T VITAMIENTJE. Leave a respond for 'T VITAMIENTJE. 'T VITAMIENTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T VITAMIENTJE op de google maps. Adres en contacten 'T VITAMIENTJE
Location of 'T VITAMIENTJE on the google maps. Address and contacts of 'T VITAMIENTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T VITAMIENTJE 'T VITAMIENTJE: FLCOPYTEC BVBA | ENZO GIANNOTTI | Castelein | ELECTRO SHOP LECLERCQ | A.V.R.

Other related companies as 'T VITAMIENTJE: FLCOPYTEC BVBA | ENZO GIANNOTTI | Castelein | ELECTRO SHOP LECLERCQ | A.V.R.

'T VITAMIENTJE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T VITAMIENTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02742706298. Het bedrijf 'T VITAMIENTJE bevindt zich op het adres: STEENWEG 46; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fruits, L茅gumes..
De hoofdactiviteit van 'T VITAMIENTJE is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T VITAMIENTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T VITAMIENTJE, openstaande posities, locatie van 'T VITAMIENTJE op de kaart.

'T VITAMIENTJE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T VITAMIENTJE, company assigned to the tax number BE02742706298. The company 'T VITAMIENTJE is located at the address: STEENWEG 46; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Fruits, L茅gumes..
The main activity of 'T VITAMIENTJE is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T VITAMIENTJE is not available. You also can look at reviews of 'T VITAMIENTJE, open positions, location of 'T VITAMIENTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T VITAMIENTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T VITAMIENTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T VITAMIENTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T VITAMIENTJE, employees, financial statistics.