'T KRAWAATJE

Contactgegevens 'T KRAWAATJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KRAWAATJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KRAWAATJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABDIJSTRAAT 225; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32373958 32373958

Fax (fax): +32 (87) 692-32-41 +32 (87) 692-32-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KRAWAATJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KRAWAATJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KRAWAATJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KRAWAATJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KRAWAATJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KRAWAATJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KRAWAATJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KRAWAATJE
Products information 'T KRAWAATJE

BTW identificatienummer (tax): BE07903808593
Ondernemingsnummer: 9117523193
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: L茅gumes, Fruits.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KRAWAATJE
(Get full report from official database of BE for 'T KRAWAATJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KRAWAATJE
Addition kinds of activities for 'T KRAWAATJE

444901. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
07820210. Turf installatie diensten, behalve kunstmatige | Turf installation services, except artificial
22589900. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
23290204. Jachtjassen en jassen, mannen | Hunting coats and vests, men's
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
35450308. Chasers (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Chasers (machine tool accessories)
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government

Werken bij 'T KRAWAATJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KRAWAATJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KRAWAATJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KRAWAATJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor algemene onderhouds- en herstellingswerken aan gas- en mazoutbranders

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van 'T KRAWAATJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KRAWAATJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KRAWAATJE. Laat een reactie achter voor 'T KRAWAATJE. 'T KRAWAATJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KRAWAATJE. Leave a respond for 'T KRAWAATJE. 'T KRAWAATJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KRAWAATJE op de google maps. Adres en contacten 'T KRAWAATJE
Location of 'T KRAWAATJE on the google maps. Address and contacts of 'T KRAWAATJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KRAWAATJE 'T KRAWAATJE: BUREAU CIBE | GERARD GREDE | HASSELT MOTOR | Leonet-Pairon | Franquet & Helu SPRL

Other related companies as 'T KRAWAATJE: BUREAU CIBE | GERARD GREDE | HASSELT MOTOR | Leonet-Pairon | Franquet & Helu SPRL

'T KRAWAATJE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KRAWAATJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07903808593. Het bedrijf 'T KRAWAATJE bevindt zich op het adres: ABDIJSTRAAT 225; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: L茅gumes, Fruits..
De hoofdactiviteit van 'T KRAWAATJE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KRAWAATJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KRAWAATJE, openstaande posities, locatie van 'T KRAWAATJE op de kaart.

'T KRAWAATJE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KRAWAATJE, company assigned to the tax number BE07903808593. The company 'T KRAWAATJE is located at the address: ABDIJSTRAAT 225; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: L茅gumes, Fruits..
The main activity of 'T KRAWAATJE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KRAWAATJE is not available. You also can look at reviews of 'T KRAWAATJE, open positions, location of 'T KRAWAATJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KRAWAATJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KRAWAATJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KRAWAATJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KRAWAATJE, employees, financial statistics.