'T GROENTEKE

Contactgegevens 'T GROENTEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T GROENTEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T GROENTEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERLARIJ 17BC; 2500; LIER, België

Telefoon (phone): 34800774 (+32-34800774) 34800774 (+32-34800774)

Fax (fax): +32 (58) 791-82-77 +32 (58) 791-82-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T GROENTEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T GROENTEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T GROENTEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T GROENTEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T GROENTEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T GROENTEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T GROENTEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T GROENTEKE
Products information 'T GROENTEKE

BTW identificatienummer (tax): BE05595306396
Ondernemingsnummer: 9466613769
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Fruits, L茅gumes.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T GROENTEKE
(Get full report from official database of BE for 'T GROENTEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T GROENTEKE
Addition kinds of activities for 'T GROENTEKE

5198. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
206601. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
514901. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
26530205. Pallets, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, solid fiber: made from purchased materials
28650112. Food kleurstoffen of kleuren, synthetisch | Food dyes or colors, synthetic
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
38610500. Reproductie machines en uitrusting | Reproduction machines and equipment
54110200. Supermarkt | Convenience stores
58120103. Chinees restaurant | Chinese restaurant
60219901. Nationale trustbedrijven met deposito's, commercieel | National trust companies with deposits, commercial

Werken bij 'T GROENTEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T GROENTEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T GROENTEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T GROENTEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

  • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio Destelbergen. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 349 15 62 of mail je CV naar [email protected]

  • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMARK

    Type: Studentenjob

    Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

  • Halfautomaat lasser / magazijnier (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf dat reeds jarenlang actief is in stutwerken in opdracht van aannemers, achitecten, studiebureaus, overheden, etc. ... Hiervoor zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je bent verantwoordelijk voor het lassen van de hulpstukken van schoringsmateriaal. Je zal tewerkgesteld worden in het atelier en zal tevens 1 à 2 keer per week instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagen. Dit gebeurt steeds met een beurtrol.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van 'T GROENTEKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T GROENTEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T GROENTEKE. Laat een reactie achter voor 'T GROENTEKE. 'T GROENTEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T GROENTEKE. Leave a respond for 'T GROENTEKE. 'T GROENTEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T GROENTEKE op de google maps. Adres en contacten 'T GROENTEKE
Location of 'T GROENTEKE on the google maps. Address and contacts of 'T GROENTEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T GROENTEKE 'T GROENTEKE: GARAGE I.D.L. AUTO | LUCKY'S PC'S DE PANNE | PIERRE VAN DOOSSELAERE | HUIS NALLI RAMAZAN | C-LUMA BVBA

Other related companies as 'T GROENTEKE: GARAGE I.D.L. AUTO | LUCKY'S PC'S DE PANNE | PIERRE VAN DOOSSELAERE | HUIS NALLI RAMAZAN | C-LUMA BVBA

'T GROENTEKE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T GROENTEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05595306396. Het bedrijf 'T GROENTEKE bevindt zich op het adres: BERLARIJ 17BC; 2500; LIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes. Lijst met producten zijn Produits: Fruits, L茅gumes..
De hoofdactiviteit van 'T GROENTEKE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T GROENTEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T GROENTEKE, openstaande posities, locatie van 'T GROENTEKE op de kaart.

'T GROENTEKE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T GROENTEKE, company assigned to the tax number BE05595306396. The company 'T GROENTEKE is located at the address: BERLARIJ 17BC; 2500; LIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruits and l茅gumes. List of products are Produits: Fruits, L茅gumes..
The main activity of 'T GROENTEKE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T GROENTEKE is not available. You also can look at reviews of 'T GROENTEKE, open positions, location of 'T GROENTEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T GROENTEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T GROENTEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T GROENTEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T GROENTEKE, employees, financial statistics.