LUC DE CUYPER

Contactgegevens LUC DE CUYPER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DE CUYPER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DE CUYPER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAREGEMSTRAAT 723; 8540; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56711461 (+32-56711461) 56711461 (+32-56711461)

Fax (fax): +32 (15) 233-57-14 +32 (15) 233-57-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DE CUYPER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DE CUYPER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DE CUYPER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DE CUYPER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DE CUYPER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DE CUYPER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DE CUYPER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DE CUYPER
Products information LUC DE CUYPER

BTW identificatienummer (tax): BE05215454101
Ondernemingsnummer: 6187469482
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Pommes de Terre.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DE CUYPER
(Get full report from official database of BE for LUC DE CUYPER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DE CUYPER
Addition kinds of activities for LUC DE CUYPER

5451. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
22210306. Pongee, kunstmatige vezel en zijde | Pongee, manmade fiber and silk
32959901. Blastovenslag | Blast furnace slag
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
51540000. Vee | Livestock
57129906. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture
70410000. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
92230401. Correctionele instellingen, federale overheid | Correctional institutions, federal government

Werken bij LUC DE CUYPER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DE CUYPER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DE CUYPER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DE CUYPER. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Sms 'easyjobs’ + je postcode naar 6033

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

Zoek naar antwoorden van LUC DE CUYPER in sociale netwerken
Look for responds of LUC DE CUYPER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DE CUYPER. Laat een reactie achter voor LUC DE CUYPER. LUC DE CUYPER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DE CUYPER. Leave a respond for LUC DE CUYPER. LUC DE CUYPER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DE CUYPER op de google maps. Adres en contacten LUC DE CUYPER
Location of LUC DE CUYPER on the google maps. Address and contacts of LUC DE CUYPER

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DE CUYPER LUC DE CUYPER: HUIS DE KORREL | LAURENCE STASSIN | LAMON | WILLY STROOBANTS | PHOTO CATOUL

Other related companies as LUC DE CUYPER: HUIS DE KORREL | LAURENCE STASSIN | LAMON | WILLY STROOBANTS | PHOTO CATOUL

LUC DE CUYPER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DE CUYPER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05215454101. Het bedrijf LUC DE CUYPER bevindt zich op het adres: WAREGEMSTRAAT 723; 8540; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr. Lijst met producten zijn Produits: Pommes de Terre..
De hoofdactiviteit van LUC DE CUYPER is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DE CUYPER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DE CUYPER, openstaande posities, locatie van LUC DE CUYPER op de kaart.

LUC DE CUYPER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DE CUYPER, company assigned to the tax number BE05215454101. The company LUC DE CUYPER is located at the address: WAREGEMSTRAAT 723; 8540; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr. List of products are Produits: Pommes de Terre..
The main activity of LUC DE CUYPER is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DE CUYPER is not available. You also can look at reviews of LUC DE CUYPER, open positions, location of LUC DE CUYPER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DE CUYPER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DE CUYPER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DE CUYPER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DE CUYPER, employees, financial statistics.