JULES WINKELMANS

Particuliere bedrijvencommunicatie • JULES WINKELMANS
Private companiesCommunications • JULES WINKELMANS

Contactgegevens JULES WINKELMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULES WINKELMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULES WINKELMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELKOUWENSTEENWEG 167; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 15241354 (+32-15241354) 15241354 (+32-15241354)

Fax (fax): +32 (60) 464-12-56 +32 (60) 464-12-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULES WINKELMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULES WINKELMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULES WINKELMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULES WINKELMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULES WINKELMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULES WINKELMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULES WINKELMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULES WINKELMANS
Products information JULES WINKELMANS

BTW identificatienummer (tax): BE04644165039
Ondernemingsnummer: 4737274169
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Pommes de Terre.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULES WINKELMANS
(Get full report from official database of BE for JULES WINKELMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULES WINKELMANS
Addition kinds of activities for JULES WINKELMANS

2841. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
514301. Melk | Milk
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
33660204. Propellers, schip: gegoten koper of koper-base legering | Propellers, ship: cast copper or copper-base alloy
42139908. Vloeibaar aardolietransport, niet-lokaal | Liquid petroleum transport, non-local
51990402. jute | Burlap
56619905. Laarzen van vrouwen | Women's boots
57129903. Juveniele meubels | Juvenile furniture

Werken bij JULES WINKELMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULES WINKELMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULES WINKELMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULES WINKELMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Kraanmachinist - rijbewijs CE (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist met rijbewijs CE

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van JULES WINKELMANS in sociale netwerken
Look for responds of JULES WINKELMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULES WINKELMANS. Laat een reactie achter voor JULES WINKELMANS. JULES WINKELMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULES WINKELMANS. Leave a respond for JULES WINKELMANS. JULES WINKELMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULES WINKELMANS op de google maps. Adres en contacten JULES WINKELMANS
Location of JULES WINKELMANS on the google maps. Address and contacts of JULES WINKELMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULES WINKELMANS JULES WINKELMANS: ETS. DELCHAMBRE | Markima S.P.R.L. | Vandenweghe M | BAILLE PUBLICIT? | LEMONT

Other related companies as JULES WINKELMANS: ETS. DELCHAMBRE | Markima S.P.R.L. | Vandenweghe M | BAILLE PUBLICIT? | LEMONT

JULES WINKELMANS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULES WINKELMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04644165039. Het bedrijf JULES WINKELMANS bevindt zich op het adres: MELKOUWENSTEENWEG 167; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr. Lijst met producten zijn Produits: Pommes de Terre..
De hoofdactiviteit van JULES WINKELMANS is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULES WINKELMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULES WINKELMANS, openstaande posities, locatie van JULES WINKELMANS op de kaart.

JULES WINKELMANS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULES WINKELMANS, company assigned to the tax number BE04644165039. The company JULES WINKELMANS is located at the address: MELKOUWENSTEENWEG 167; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr. List of products are Produits: Pommes de Terre..
The main activity of JULES WINKELMANS is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JULES WINKELMANS is not available. You also can look at reviews of JULES WINKELMANS, open positions, location of JULES WINKELMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULES WINKELMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULES WINKELMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULES WINKELMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULES WINKELMANS, employees, financial statistics.