AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ

Contactgegevens AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRABANTSTRAAT 12BC; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51225191 (+32-51225191) 51225191 (+32-51225191)

Fax (fax): +32 (65) 115-94-59 +32 (65) 115-94-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ
Products information AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ

BTW identificatienummer (tax): BE02575988769
Ondernemingsnummer: 6367095947
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Pommes de Terre.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ
(Get full report from official database of BE for AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ
Addition kinds of activities for AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ

13110000. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
35360000. Hijsen, kranen en monorails | Hoists, cranes, and monorails
50510301. Koper | Copper
51699912. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
51990407. Rayon garens | Rayon yarns
83999908. Sociale verandering associatie | Social change association

Werken bij AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ in sociale netwerken
Look for responds of AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ. Laat een reactie achter voor AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ. AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ. Leave a respond for AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ. AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ op de google maps. Adres en contacten AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ
Location of AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ on the google maps. Address and contacts of AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ: INSTITUT BEAUTة-LOISIRS | A. SOULTANBEIEFF | LUCAS VAN ROIE | V. PIRET | Dirty Duck

Other related companies as AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ: INSTITUT BEAUTة-LOISIRS | A. SOULTANBEIEFF | LUCAS VAN ROIE | V. PIRET | Dirty Duck

AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02575988769. Het bedrijf AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ bevindt zich op het adres: BRABANTSTRAAT 12BC; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr. Lijst met producten zijn Produits: Pommes de Terre..
De hoofdactiviteit van AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ, openstaande posities, locatie van AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ op de kaart.

AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ, company assigned to the tax number BE02575988769. The company AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ is located at the address: BRABANTSTRAAT 12BC; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruits and l茅gumes Produits 脿 base de pommes de terre Gr. List of products are Produits: Pommes de Terre..
The main activity of AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ is not available. You also can look at reviews of AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ, open positions, location of AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AARDAPPELENBEDR.E.DECANCQ, employees, financial statistics.