PETER VAN DE GEIJN

Contactgegevens PETER VAN DE GEIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER VAN DE GEIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER VAN DE GEIJN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRAAT 56B2; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89717549 (+32-89717549) 89717549 (+32-89717549)

Fax (fax): +32 (58) 778-68-71 +32 (58) 778-68-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER VAN DE GEIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER VAN DE GEIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER VAN DE GEIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER VAN DE GEIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER VAN DE GEIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER VAN DE GEIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER VAN DE GEIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER VAN DE GEIJN
Products information PETER VAN DE GEIJN

BTW identificatienummer (tax): BE09775329589
Ondernemingsnummer: 9844268798
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in PETER VAN DE GEIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER VAN DE GEIJN
(Get full report from official database of BE for PETER VAN DE GEIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER VAN DE GEIJN
Addition kinds of activities for PETER VAN DE GEIJN

3511. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
329799. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
39990504. Sigarettenaanstekerflitsen | Cigarette lighter flints
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment
51130300. Dozen en containers | Boxes and containers
73899906. Koffie service | Coffee service

Werken bij PETER VAN DE GEIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER VAN DE GEIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER VAN DE GEIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER VAN DE GEIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van PETER VAN DE GEIJN in sociale netwerken
Look for responds of PETER VAN DE GEIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER VAN DE GEIJN. Laat een reactie achter voor PETER VAN DE GEIJN. PETER VAN DE GEIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER VAN DE GEIJN. Leave a respond for PETER VAN DE GEIJN. PETER VAN DE GEIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER VAN DE GEIJN op de google maps. Adres en contacten PETER VAN DE GEIJN
Location of PETER VAN DE GEIJN on the google maps. Address and contacts of PETER VAN DE GEIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER VAN DE GEIJN PETER VAN DE GEIJN: SATRA SA | 'T LUCRATIEFJE | Miniox SA-NV | KATHARINA WYGAERTS | EMONTSPOOL MICHEROUX sa

Other related companies as PETER VAN DE GEIJN: SATRA SA | 'T LUCRATIEFJE | Miniox SA-NV | KATHARINA WYGAERTS | EMONTSPOOL MICHEROUX sa

PETER VAN DE GEIJN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER VAN DE GEIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09775329589. Het bedrijf PETER VAN DE GEIJN bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 56B2; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in PETER VAN DE GEIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PETER VAN DE GEIJN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER VAN DE GEIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER VAN DE GEIJN, openstaande posities, locatie van PETER VAN DE GEIJN op de kaart.

PETER VAN DE GEIJN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER VAN DE GEIJN, company assigned to the tax number BE09775329589. The company PETER VAN DE GEIJN is located at the address: BERGSTRAAT 56B2; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in PETER VAN DE GEIJN were not found.
The main activity of PETER VAN DE GEIJN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER VAN DE GEIJN is not available. You also can look at reviews of PETER VAN DE GEIJN, open positions, location of PETER VAN DE GEIJN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER VAN DE GEIJN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER VAN DE GEIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER VAN DE GEIJN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER VAN DE GEIJN, employees, financial statistics.