MIEKE DEPESER

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • MIEKE DEPESER
Private companiesBusiness Services • MIEKE DEPESER

Contactgegevens MIEKE DEPESER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIEKE DEPESER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIEKE DEPESER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEN OTTER 2; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33852458 (+32-33852458) 33852458 (+32-33852458)

Fax (fax): +32 (4) 621-53-11 +32 (4) 621-53-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIEKE DEPESER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIEKE DEPESER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIEKE DEPESER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIEKE DEPESER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIEKE DEPESER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIEKE DEPESER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIEKE DEPESER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIEKE DEPESER
Products information MIEKE DEPESER

BTW identificatienummer (tax): BE09541870117
Ondernemingsnummer: 8342987060
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MIEKE DEPESER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIEKE DEPESER
(Get full report from official database of BE for MIEKE DEPESER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIEKE DEPESER
Addition kinds of activities for MIEKE DEPESER

20130207. Varkensvoeten, gekookt en gepekeld: Van gekocht vlees | Pigs' feet, cooked and pickled: from purchased meat
22419904. Glas smalle stoffen | Glass narrow fabrics
22990502. Burlap, jute | Burlap, jute
47890103. Log laden en lossen | Log loading and unloading
63510100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
75320404. Botsingswinkels, auto's | Collision shops, automotive
89991000. Persoonlijke diensten | Personal services

Werken bij MIEKE DEPESER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIEKE DEPESER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIEKE DEPESER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIEKE DEPESER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van MIEKE DEPESER in sociale netwerken
Look for responds of MIEKE DEPESER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIEKE DEPESER. Laat een reactie achter voor MIEKE DEPESER. MIEKE DEPESER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIEKE DEPESER. Leave a respond for MIEKE DEPESER. MIEKE DEPESER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIEKE DEPESER op de google maps. Adres en contacten MIEKE DEPESER
Location of MIEKE DEPESER on the google maps. Address and contacts of MIEKE DEPESER

Andere gerelateerde bedrijven als come MIEKE DEPESER MIEKE DEPESER: COIFFURE ISABELLE | Gomez SPRL | Weytjens P | Best Vision Optics | UTEN BVBA

Other related companies as MIEKE DEPESER: COIFFURE ISABELLE | Gomez SPRL | Weytjens P | Best Vision Optics | UTEN BVBA

MIEKE DEPESER is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIEKE DEPESER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09541870117. Het bedrijf MIEKE DEPESER bevindt zich op het adres: TEN OTTER 2; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in MIEKE DEPESER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIEKE DEPESER is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIEKE DEPESER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIEKE DEPESER, openstaande posities, locatie van MIEKE DEPESER op de kaart.

MIEKE DEPESER is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIEKE DEPESER, company assigned to the tax number BE09541870117. The company MIEKE DEPESER is located at the address: TEN OTTER 2; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in MIEKE DEPESER were not found.
The main activity of MIEKE DEPESER is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIEKE DEPESER is not available. You also can look at reviews of MIEKE DEPESER, open positions, location of MIEKE DEPESER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIEKE DEPESER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIEKE DEPESER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIEKE DEPESER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIEKE DEPESER, employees, financial statistics.