DE PERS HANDBOEKBINDERIJ

Contactgegevens DE PERS HANDBOEKBINDERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PERS HANDBOEKBINDERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PERS HANDBOEKBINDERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schorpioenstraat 12; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 235 36 54 (+32-03 235 36 54) 03 235 36 54 (+32-03 235 36 54)

Fax (fax): +32 (87) 778-91-83 +32 (87) 778-91-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PERS HANDBOEKBINDERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PERS HANDBOEKBINDERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PERS HANDBOEKBINDERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PERS HANDBOEKBINDERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PERS HANDBOEKBINDERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PERS HANDBOEKBINDERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PERS HANDBOEKBINDERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PERS HANDBOEKBINDERIJ
Products information DE PERS HANDBOEKBINDERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE01809143066
Ondernemingsnummer: 1478179931
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DE PERS HANDBOEKBINDERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookbinding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PERS HANDBOEKBINDERIJ
(Get full report from official database of BE for DE PERS HANDBOEKBINDERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PERS HANDBOEKBINDERIJ
Addition kinds of activities for DE PERS HANDBOEKBINDERIJ

799303. arcades | Arcades
14420102. Bouw zandwinning | Construction sand mining
35320402. Auto dumpers, mijnbouw | Car dumpers, mining
49119904. Elektriciteitsmakelaar | Electric power broker
59459901. Kite winkels | Kite stores

Werken bij DE PERS HANDBOEKBINDERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PERS HANDBOEKBINDERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PERS HANDBOEKBINDERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PERS HANDBOEKBINDERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lochristi (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

    Regio: BOEKHOUTE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van DE PERS HANDBOEKBINDERIJ in sociale netwerken
Look for responds of DE PERS HANDBOEKBINDERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PERS HANDBOEKBINDERIJ. Laat een reactie achter voor DE PERS HANDBOEKBINDERIJ. DE PERS HANDBOEKBINDERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PERS HANDBOEKBINDERIJ. Leave a respond for DE PERS HANDBOEKBINDERIJ. DE PERS HANDBOEKBINDERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PERS HANDBOEKBINDERIJ op de google maps. Adres en contacten DE PERS HANDBOEKBINDERIJ
Location of DE PERS HANDBOEKBINDERIJ on the google maps. Address and contacts of DE PERS HANDBOEKBINDERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PERS HANDBOEKBINDERIJ DE PERS HANDBOEKBINDERIJ: FLBEGRAFENISSEN CONVENTS NV | AVD TRAVEL | CHINOH NV | J. SCHACHT & ZN | INTERNAT. DIAMOND DEALERS

Other related companies as DE PERS HANDBOEKBINDERIJ: FLBEGRAFENISSEN CONVENTS NV | AVD TRAVEL | CHINOH NV | J. SCHACHT & ZN | INTERNAT. DIAMOND DEALERS

DE PERS HANDBOEKBINDERIJ is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PERS HANDBOEKBINDERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01809143066. Het bedrijf DE PERS HANDBOEKBINDERIJ bevindt zich op het adres: Schorpioenstraat 12; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookbinding. Producten gemaakt in DE PERS HANDBOEKBINDERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE PERS HANDBOEKBINDERIJ is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PERS HANDBOEKBINDERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PERS HANDBOEKBINDERIJ, openstaande posities, locatie van DE PERS HANDBOEKBINDERIJ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE PERS HANDBOEKBINDERIJ is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PERS HANDBOEKBINDERIJ, company assigned to the tax number BE01809143066. The company DE PERS HANDBOEKBINDERIJ is located at the address: Schorpioenstraat 12; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookbinding. Products created in DE PERS HANDBOEKBINDERIJ were not found.
The main activity of DE PERS HANDBOEKBINDERIJ is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PERS HANDBOEKBINDERIJ is not available. You also can look at reviews of DE PERS HANDBOEKBINDERIJ, open positions, location of DE PERS HANDBOEKBINDERIJ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PERS HANDBOEKBINDERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PERS HANDBOEKBINDERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PERS HANDBOEKBINDERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PERS HANDBOEKBINDERIJ, employees, financial statistics.