KEIRSMAEKERS & ZOON WDK

Contactgegevens KEIRSMAEKERS & ZOON WDK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEIRSMAEKERS & ZOON WDK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEIRSMAEKERS & ZOON WDK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRIJBROEKLEI 3B-17; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15318937 (+32-15318937) 15318937 (+32-15318937)

Fax (fax): +32 (2) 506-36-83 +32 (2) 506-36-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEIRSMAEKERS & ZOON WDK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEIRSMAEKERS & ZOON WDK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEIRSMAEKERS & ZOON WDK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEIRSMAEKERS & ZOON WDK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEIRSMAEKERS & ZOON WDK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEIRSMAEKERS & ZOON WDK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEIRSMAEKERS & ZOON WDK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEIRSMAEKERS & ZOON WDK
Products information KEIRSMAEKERS & ZOON WDK

BTW identificatienummer (tax): BE07835968017
Ondernemingsnummer: 6976562500
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in KEIRSMAEKERS & ZOON WDK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEIRSMAEKERS & ZOON WDK
(Get full report from official database of BE for KEIRSMAEKERS & ZOON WDK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEIRSMAEKERS & ZOON WDK
Addition kinds of activities for KEIRSMAEKERS & ZOON WDK

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
207702. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
371404. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
33160103. Strook, staal, scheermesje, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, razor blade, cold-rolled: purchased hot-rolled
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking

Werken bij KEIRSMAEKERS & ZOON WDK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEIRSMAEKERS & ZOON WDK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEIRSMAEKERS & ZOON WDK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEIRSMAEKERS & ZOON WDK. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

Zoek naar antwoorden van KEIRSMAEKERS & ZOON WDK in sociale netwerken
Look for responds of KEIRSMAEKERS & ZOON WDK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEIRSMAEKERS & ZOON WDK. Laat een reactie achter voor KEIRSMAEKERS & ZOON WDK. KEIRSMAEKERS & ZOON WDK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEIRSMAEKERS & ZOON WDK. Leave a respond for KEIRSMAEKERS & ZOON WDK. KEIRSMAEKERS & ZOON WDK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEIRSMAEKERS & ZOON WDK op de google maps. Adres en contacten KEIRSMAEKERS & ZOON WDK
Location of KEIRSMAEKERS & ZOON WDK on the google maps. Address and contacts of KEIRSMAEKERS & ZOON WDK

Andere gerelateerde bedrijven als come KEIRSMAEKERS & ZOON WDK KEIRSMAEKERS & ZOON WDK: ABBAYE D'OIGNIES | CHINA GARDEN | La Cortesia | LIEVE MESTDAGH | Alpedrinha J.

Other related companies as KEIRSMAEKERS & ZOON WDK: ABBAYE D'OIGNIES | CHINA GARDEN | La Cortesia | LIEVE MESTDAGH | Alpedrinha J.

KEIRSMAEKERS & ZOON WDK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEIRSMAEKERS & ZOON WDK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07835968017. Het bedrijf KEIRSMAEKERS & ZOON WDK bevindt zich op het adres: STRIJBROEKLEI 3B-17; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 650,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in KEIRSMAEKERS & ZOON WDK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEIRSMAEKERS & ZOON WDK is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEIRSMAEKERS & ZOON WDK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEIRSMAEKERS & ZOON WDK, openstaande posities, locatie van KEIRSMAEKERS & ZOON WDK op de kaart.

KEIRSMAEKERS & ZOON WDK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEIRSMAEKERS & ZOON WDK, company assigned to the tax number BE07835968017. The company KEIRSMAEKERS & ZOON WDK is located at the address: STRIJBROEKLEI 3B-17; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 650,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in KEIRSMAEKERS & ZOON WDK were not found.
The main activity of KEIRSMAEKERS & ZOON WDK is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KEIRSMAEKERS & ZOON WDK is not available. You also can look at reviews of KEIRSMAEKERS & ZOON WDK, open positions, location of KEIRSMAEKERS & ZOON WDK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEIRSMAEKERS & ZOON WDK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEIRSMAEKERS & ZOON WDK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEIRSMAEKERS & ZOON WDK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEIRSMAEKERS & ZOON WDK, employees, financial statistics.