GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER

Contactgegevens GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 38; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33145618 (+32-33145618) 33145618 (+32-33145618)

Fax (fax): +32 (53) 226-76-33 +32 (53) 226-76-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER
Products information GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER

BTW identificatienummer (tax): BE02591094970
Ondernemingsnummer: 7681884765
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER
(Get full report from official database of BE for GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER
Addition kinds of activities for GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER

3479. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
07230106. Hay cubing diensten | Hay cubing services
12229900. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
25990200. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
35199900. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
38250327. Volt meter | Volt meters
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
63119907. Levensverzekeringsfondsen, spaarbank | Life insurance funds, savings bank
96510000. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors

Werken bij GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE 3e MIDDELBAAR te 1780 WEMMEL. HET BETREFT EEN LEERLING UIT HET DERDE MIDDELBAAR LATIJN-WISKUNDE. DE OUDERS ZOEKEN BIJLES WISKUNDE EN VERWIJZEN NAAR VORIG SCHOOLJAAR ALS ZIJNDE EEN JAAR WAARIN DE LEERKRACHT WISKUNDE VAAK AFWEZIG WAS. ZIJ STELLEN VAST DAT HUN DOCHTER HIERDOOR EEN AANTAL BASISELEMENTEN MIST OM VLOT DE NIEUWE LEERSTOF TE VERWERKEN Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: OP1.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER in sociale netwerken
Look for responds of GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER. Laat een reactie achter voor GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER. GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER. Leave a respond for GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER. GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER op de google maps. Adres en contacten GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER
Location of GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER on the google maps. Address and contacts of GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER

Andere gerelateerde bedrijven als come GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER: Grossen R | MV Consult | MAGNUS | HILDE ANCIAUX | PIERRE DELARSILLE

Other related companies as GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER: Grossen R | MV Consult | MAGNUS | HILDE ANCIAUX | PIERRE DELARSILLE

GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02591094970. Het bedrijf GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER bevindt zich op het adres: DORP 38; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 875,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER, openstaande posities, locatie van GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER op de kaart.

GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER, company assigned to the tax number BE02591094970. The company GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER is located at the address: DORP 38; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 875,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER were not found.
The main activity of GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER is not available. You also can look at reviews of GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER, open positions, location of GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREET VAN DOOREN-DE GRUYTER, employees, financial statistics.