Brochage Landerwijn SA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Brochage Landerwijn SA
Private companiesCommunications • Brochage Landerwijn SA

Contactgegevens Brochage Landerwijn SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brochage Landerwijn SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brochage Landerwijn SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Croissant 163; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 537 18 71 (+32-02 537 18 71) 02 537 18 71 (+32-02 537 18 71)

Fax (fax): 02 537 53 97 (+32-02 537 53 97) 02 537 53 97 (+32-02 537 53 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brochage Landerwijn SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brochage Landerwijn SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brochage Landerwijn SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brochage Landerwijn SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brochage Landerwijn SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brochage Landerwijn SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brochage Landerwijn SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brochage Landerwijn SA
Products information Brochage Landerwijn SA

BTW identificatienummer (tax): BE07621734619
Ondernemingsnummer: 3057739257
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Brochage Landerwijn SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookbinding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brochage Landerwijn SA
(Get full report from official database of BE for Brochage Landerwijn SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brochage Landerwijn SA
Addition kinds of activities for Brochage Landerwijn SA

2053. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
254103. Teller en wastafel | Counter and sink tops
411999. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
24990807. Polen, hout | Poles, wood
35680300. Rijden, kettingen en tandwielen | Drives, chains, and sprockets

Werken bij Brochage Landerwijn SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brochage Landerwijn SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brochage Landerwijn SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brochage Landerwijn SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Bevrachter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten, een transportfirma, zijn we op zoek naar een bevrachter (m/v) Is plannen en organiseren jouw passie? Ga je op administratief vlak zeer nauwkeurig te werk? Ben je een echte "problem solver" en ben je een "out of the box" denker? Dan is dit de job voor jou!!!! Wat ga je doen: Je staat in voor het dagelijks contact met klanten. Je organiseert de transportopdrachten en volgt deze administratief mee op.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Poetshulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Evergem Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Gasthof DE KROON

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Brochage Landerwijn SA in sociale netwerken
Look for responds of Brochage Landerwijn SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brochage Landerwijn SA. Laat een reactie achter voor Brochage Landerwijn SA. Brochage Landerwijn SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brochage Landerwijn SA. Leave a respond for Brochage Landerwijn SA. Brochage Landerwijn SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brochage Landerwijn SA op de google maps. Adres en contacten Brochage Landerwijn SA
Location of Brochage Landerwijn SA on the google maps. Address and contacts of Brochage Landerwijn SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Brochage Landerwijn SA Brochage Landerwijn SA: Fildra NV | PMU | MEN'S COIFFURE | LUK VERSTEYLEN | OSTEOPATHE LEHEUREUX J.L.

Other related companies as Brochage Landerwijn SA: Fildra NV | PMU | MEN'S COIFFURE | LUK VERSTEYLEN | OSTEOPATHE LEHEUREUX J.L.

Brochage Landerwijn SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brochage Landerwijn SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07621734619. Het bedrijf Brochage Landerwijn SA bevindt zich op het adres: Rue du Croissant 163; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 401,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookbinding. Producten gemaakt in Brochage Landerwijn SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brochage Landerwijn SA is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brochage Landerwijn SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brochage Landerwijn SA, openstaande posities, locatie van Brochage Landerwijn SA op de kaart.

Brochage Landerwijn SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brochage Landerwijn SA, company assigned to the tax number BE07621734619. The company Brochage Landerwijn SA is located at the address: Rue du Croissant 163; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 401,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookbinding. Products created in Brochage Landerwijn SA were not found.
The main activity of Brochage Landerwijn SA is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brochage Landerwijn SA is not available. You also can look at reviews of Brochage Landerwijn SA, open positions, location of Brochage Landerwijn SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brochage Landerwijn SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brochage Landerwijn SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brochage Landerwijn SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brochage Landerwijn SA, employees, financial statistics.