FERME SCHIEPERS

Contactgegevens FERME SCHIEPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERME SCHIEPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERME SCHIEPERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REINE ASTRID 12; 4520; WANZE, België

Telefoon (phone): 85214200 (+32-85214200) 85214200 (+32-85214200)

Fax (fax): +32 (53) 886-46-26 +32 (53) 886-46-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERME SCHIEPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERME SCHIEPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERME SCHIEPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERME SCHIEPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERME SCHIEPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERME SCHIEPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERME SCHIEPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERME SCHIEPERS
Products information FERME SCHIEPERS

BTW identificatienummer (tax): BE02024749755
Ondernemingsnummer: 7152893066
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FERME SCHIEPERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERME SCHIEPERS
(Get full report from official database of BE for FERME SCHIEPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERME SCHIEPERS
Addition kinds of activities for FERME SCHIEPERS

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
28690505. sorbitol | Sorbitol
35350100. Eenheidshandelen transportsystemen | Unit handling conveying systems
35999916. Slibtafels | Sludge tables
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans

Werken bij FERME SCHIEPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERME SCHIEPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERME SCHIEPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERME SCHIEPERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Sales representative (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van FERME SCHIEPERS in sociale netwerken
Look for responds of FERME SCHIEPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERME SCHIEPERS. Laat een reactie achter voor FERME SCHIEPERS. FERME SCHIEPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERME SCHIEPERS. Leave a respond for FERME SCHIEPERS. FERME SCHIEPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERME SCHIEPERS op de google maps. Adres en contacten FERME SCHIEPERS
Location of FERME SCHIEPERS on the google maps. Address and contacts of FERME SCHIEPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come FERME SCHIEPERS FERME SCHIEPERS: HAGEL. ZWEMCL. POSEIDON | ENTENTE POTTOISE | Tasse d'Argent (La) | SVI ANTWERPEN | Smart Learning

Other related companies as FERME SCHIEPERS: HAGEL. ZWEMCL. POSEIDON | ENTENTE POTTOISE | Tasse d'Argent (La) | SVI ANTWERPEN | Smart Learning

FERME SCHIEPERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERME SCHIEPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02024749755. Het bedrijf FERME SCHIEPERS bevindt zich op het adres: RUE REINE ASTRID 12; 4520; WANZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in FERME SCHIEPERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERME SCHIEPERS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERME SCHIEPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERME SCHIEPERS, openstaande posities, locatie van FERME SCHIEPERS op de kaart.

FERME SCHIEPERS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERME SCHIEPERS, company assigned to the tax number BE02024749755. The company FERME SCHIEPERS is located at the address: RUE REINE ASTRID 12; 4520; WANZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in FERME SCHIEPERS were not found.
The main activity of FERME SCHIEPERS is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FERME SCHIEPERS is not available. You also can look at reviews of FERME SCHIEPERS, open positions, location of FERME SCHIEPERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERME SCHIEPERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERME SCHIEPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERME SCHIEPERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERME SCHIEPERS, employees, financial statistics.