FA. ALLFRUGRO

Contactgegevens FA. ALLFRUGRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. ALLFRUGRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. ALLFRUGRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 14; 9340; LEDE, België

Telefoon (phone): 93692914 (+32-93692914) 93692914 (+32-93692914)

Fax (fax): +32 (53) 508-15-27 +32 (53) 508-15-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. ALLFRUGRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. ALLFRUGRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. ALLFRUGRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. ALLFRUGRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. ALLFRUGRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. ALLFRUGRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. ALLFRUGRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. ALLFRUGRO
Products information FA. ALLFRUGRO

BTW identificatienummer (tax): BE01937408447
Ondernemingsnummer: 8878295898
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FA. ALLFRUGRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. ALLFRUGRO
(Get full report from official database of BE for FA. ALLFRUGRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. ALLFRUGRO
Addition kinds of activities for FA. ALLFRUGRO

124100. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
371103. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
26550203. Blikjes, samengesteld: folie-vezels en andere: van gekochte vezel | Cans, composite: foil-fiber and other: from purchased fiber
33120304. Platen, staal | Slabs, steel
35110206. Turbo-generatoren | Turbo-generators
35370103. Wieg, boot | Cradles, boat
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
96319900. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec

Werken bij FA. ALLFRUGRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. ALLFRUGRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. ALLFRUGRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. ALLFRUGRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Buitendienst (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HUISHOUDHULP regio groot Nevele - Drongen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van FA. ALLFRUGRO in sociale netwerken
Look for responds of FA. ALLFRUGRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. ALLFRUGRO. Laat een reactie achter voor FA. ALLFRUGRO. FA. ALLFRUGRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. ALLFRUGRO. Leave a respond for FA. ALLFRUGRO. FA. ALLFRUGRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. ALLFRUGRO op de google maps. Adres en contacten FA. ALLFRUGRO
Location of FA. ALLFRUGRO on the google maps. Address and contacts of FA. ALLFRUGRO

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. ALLFRUGRO FA. ALLFRUGRO: MEDISCH SOC.SECRETARIAAT | PARTENA | ALBERT DE LAERE | VIZO | Couture Service

Other related companies as FA. ALLFRUGRO: MEDISCH SOC.SECRETARIAAT | PARTENA | ALBERT DE LAERE | VIZO | Couture Service

FA. ALLFRUGRO is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. ALLFRUGRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01937408447. Het bedrijf FA. ALLFRUGRO bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 14; 9340; LEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 361,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in FA. ALLFRUGRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. ALLFRUGRO is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. ALLFRUGRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. ALLFRUGRO, openstaande posities, locatie van FA. ALLFRUGRO op de kaart.

FA. ALLFRUGRO is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. ALLFRUGRO, company assigned to the tax number BE01937408447. The company FA. ALLFRUGRO is located at the address: GROTE STEENWEG 14; 9340; LEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 361,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in FA. ALLFRUGRO were not found.
The main activity of FA. ALLFRUGRO is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. ALLFRUGRO is not available. You also can look at reviews of FA. ALLFRUGRO, open positions, location of FA. ALLFRUGRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. ALLFRUGRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. ALLFRUGRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. ALLFRUGRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. ALLFRUGRO, employees, financial statistics.