APPELTANS

Contactgegevens APPELTANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APPELTANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

APPELTANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHURHOVENVELD 3231; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11686640 (+32-11686640) 11686640 (+32-11686640)

Fax (fax): +32 (55) 739-41-97 +32 (55) 739-41-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APPELTANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APPELTANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APPELTANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APPELTANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APPELTANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APPELTANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APPELTANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APPELTANS
Products information APPELTANS

BTW identificatienummer (tax): BE07593170166
Ondernemingsnummer: 9735229492
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in APPELTANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APPELTANS
(Get full report from official database of BE for APPELTANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor APPELTANS
Addition kinds of activities for APPELTANS

3613. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
20110300. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
24119904. Stumping voor terpentijn of poeder productie | Stumping for turpentine or powder manufacturing
32310407. Windschermen, glas: gemaakt van aangekochte glas | Windshields, glass: made from purchased glass
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
86119900. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij APPELTANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APPELTANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APPELTANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APPELTANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Technisch operator m/v (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de productiemachines, je bent multi-inzetbaar (verschillende productie afdelingen) - Je zorgt dat de producten voldoen aan de kwaliteitseisen - Je stuurt kleine problemen bij en je kan vlot werken met handgereedschap - Je stelt zelf de machine om - Je zorgt voor het naleven van de interne veiligheid en orde

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van APPELTANS in sociale netwerken
Look for responds of APPELTANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor APPELTANS. Laat een reactie achter voor APPELTANS. APPELTANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APPELTANS. Leave a respond for APPELTANS. APPELTANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APPELTANS op de google maps. Adres en contacten APPELTANS
Location of APPELTANS on the google maps. Address and contacts of APPELTANS

Andere gerelateerde bedrijven als come APPELTANS APPELTANS: CENTURY DIAMONDS | JEUGDHUIS GINSERT | Steps Magazine | PICCOLO | ADRIEN PIRON

Other related companies as APPELTANS: CENTURY DIAMONDS | JEUGDHUIS GINSERT | Steps Magazine | PICCOLO | ADRIEN PIRON

APPELTANS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APPELTANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07593170166. Het bedrijf APPELTANS bevindt zich op het adres: SCHURHOVENVELD 3231; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Gr. Producten gemaakt in APPELTANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APPELTANS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APPELTANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APPELTANS, openstaande posities, locatie van APPELTANS op de kaart.

APPELTANS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is APPELTANS, company assigned to the tax number BE07593170166. The company APPELTANS is located at the address: SCHURHOVENVELD 3231; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruits and l茅gumes Gr. Products created in APPELTANS were not found.
The main activity of APPELTANS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of APPELTANS is not available. You also can look at reviews of APPELTANS, open positions, location of APPELTANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APPELTANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APPELTANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APPELTANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APPELTANS, employees, financial statistics.