DE VUYST-MEIRESONNE

Contactgegevens DE VUYST-MEIRESONNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VUYST-MEIRESONNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VUYST-MEIRESONNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINKELSTRAAT 20; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93428578 (+32-93428578) 93428578 (+32-93428578)

Fax (fax): +32 (14) 796-56-10 +32 (14) 796-56-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VUYST-MEIRESONNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VUYST-MEIRESONNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VUYST-MEIRESONNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VUYST-MEIRESONNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VUYST-MEIRESONNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VUYST-MEIRESONNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VUYST-MEIRESONNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VUYST-MEIRESONNE
Products information DE VUYST-MEIRESONNE

BTW identificatienummer (tax): BE06075958251
Ondernemingsnummer: 3028076171
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DE VUYST-MEIRESONNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruits and l茅gumes Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VUYST-MEIRESONNE
(Get full report from official database of BE for DE VUYST-MEIRESONNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VUYST-MEIRESONNE
Addition kinds of activities for DE VUYST-MEIRESONNE

824999. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
20450103. Gemengd meel: van gekochte bloem | Blended flour: from purchased flour
22820208. Vinal filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinal filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
38230304. Niveau en massa meetinstrumenten, industrieel proces | Level and bulk measuring instruments, industrial process
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire
50820303. Kranen, constructie | Cranes, construction
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
60999906. Vreemde valuta wisselkoers | Foreign currency exchange

Werken bij DE VUYST-MEIRESONNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VUYST-MEIRESONNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VUYST-MEIRESONNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VUYST-MEIRESONNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

Zoek naar antwoorden van DE VUYST-MEIRESONNE in sociale netwerken
Look for responds of DE VUYST-MEIRESONNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VUYST-MEIRESONNE. Laat een reactie achter voor DE VUYST-MEIRESONNE. DE VUYST-MEIRESONNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VUYST-MEIRESONNE. Leave a respond for DE VUYST-MEIRESONNE. DE VUYST-MEIRESONNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VUYST-MEIRESONNE op de google maps. Adres en contacten DE VUYST-MEIRESONNE
Location of DE VUYST-MEIRESONNE on the google maps. Address and contacts of DE VUYST-MEIRESONNE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VUYST-MEIRESONNE DE VUYST-MEIRESONNE: FLA.D.R. CONSTRUCT BVBA | TTC LOBOS-LOCHRISTI | DANIEL VERSCHUEREN | G. CRAENEN | J.M. BAIJOT

Other related companies as DE VUYST-MEIRESONNE: FLA.D.R. CONSTRUCT BVBA | TTC LOBOS-LOCHRISTI | DANIEL VERSCHUEREN | G. CRAENEN | J.M. BAIJOT

DE VUYST-MEIRESONNE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VUYST-MEIRESONNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075958251. Het bedrijf DE VUYST-MEIRESONNE bevindt zich op het adres: WINKELSTRAAT 20; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruits and l茅gumes Epiceries. Producten gemaakt in DE VUYST-MEIRESONNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VUYST-MEIRESONNE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VUYST-MEIRESONNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VUYST-MEIRESONNE, openstaande posities, locatie van DE VUYST-MEIRESONNE op de kaart.

DE VUYST-MEIRESONNE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VUYST-MEIRESONNE, company assigned to the tax number BE06075958251. The company DE VUYST-MEIRESONNE is located at the address: WINKELSTRAAT 20; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruits and l茅gumes Epiceries. Products created in DE VUYST-MEIRESONNE were not found.
The main activity of DE VUYST-MEIRESONNE is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VUYST-MEIRESONNE is not available. You also can look at reviews of DE VUYST-MEIRESONNE, open positions, location of DE VUYST-MEIRESONNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VUYST-MEIRESONNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VUYST-MEIRESONNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VUYST-MEIRESONNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VUYST-MEIRESONNE, employees, financial statistics.