Rimico B.V.B.A.

Contactgegevens Rimico B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rimico B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rimico B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diksmuidsesteenweg 335 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rimico B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rimico B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rimico B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rimico B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rimico B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rimico B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rimico B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rimico B.V.B.A.
Products information Rimico B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09808563232
Ondernemingsnummer: 5536804199
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Fruit packages

Product categorie (product category): Fruit Packages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rimico B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Rimico B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rimico B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Rimico B.V.B.A.

206299. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
362199. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
41190000. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
50519909. Vellen, metaal | Sheets, metal
73790202. Gegevensconsultant | Data processing consultant

Werken bij Rimico B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rimico B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rimico B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rimico B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

Zoek naar antwoorden van Rimico B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Rimico B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rimico B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Rimico B.V.B.A.. Rimico B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rimico B.V.B.A.. Leave a respond for Rimico B.V.B.A.. Rimico B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rimico B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Rimico B.V.B.A.
Location of Rimico B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Rimico B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Rimico B.V.B.A. Rimico B.V.B.A.: Dael Reklame NV | DE TUIN | ROOSEN ARMAND & REN? ENTREPRISES G?N. | IMPRIMERIE RECTO VERSO | PROBUREAU

Other related companies as Rimico B.V.B.A.: Dael Reklame NV | DE TUIN | ROOSEN ARMAND & REN? ENTREPRISES G?N. | IMPRIMERIE RECTO VERSO | PROBUREAU

Rimico B.V.B.A. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rimico B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09808563232. Het bedrijf Rimico B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Diksmuidsesteenweg 335 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruit Packages. Lijst met producten zijn Fruit packages.
De hoofdactiviteit van Rimico B.V.B.A. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rimico B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rimico B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Rimico B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rimico B.V.B.A. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rimico B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09808563232. The company Rimico B.V.B.A. is located at the address: Diksmuidsesteenweg 335 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruit Packages. List of products are Fruit packages.
The main activity of Rimico B.V.B.A. is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rimico B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Rimico B.V.B.A., open positions, location of Rimico B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rimico B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rimico B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rimico B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rimico B.V.B.A., employees, financial statistics.