Evidel NV

Contactgegevens Evidel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Evidel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Evidel NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Thorenburghlaan 21; 9860; Oosterzele (Scheldewindeke), België

Telefoon (phone): 09 362 52 09 (+32-09 362 52 09) 09 362 52 09 (+32-09 362 52 09)

Fax (fax): +32 (9) 685-13-14 +32 (9) 685-13-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Evidel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Evidel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Evidel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Evidel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Evidel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Evidel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Evidel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Evidel NV
Products information Evidel NV

BTW identificatienummer (tax): BE04850708007
Ondernemingsnummer: 4223114013
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Evidel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit juices and syrups

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Evidel NV
(Get full report from official database of BE for Evidel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Evidel NV
Addition kinds of activities for Evidel NV

3448. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
327400. Limoen | Lime
27590502. Enveloppen: drukwerk, NSK | Envelopes: printing, nsk
27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
50720102. Noten (hardware) | Nuts (hardware)
56320100. Bontkleding | Fur apparel

Werken bij Evidel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Evidel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Evidel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Evidel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van Evidel NV in sociale netwerken
Look for responds of Evidel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Evidel NV. Laat een reactie achter voor Evidel NV. Evidel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Evidel NV. Leave a respond for Evidel NV. Evidel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Evidel NV op de google maps. Adres en contacten Evidel NV
Location of Evidel NV on the google maps. Address and contacts of Evidel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Evidel NV Evidel NV: VAN AUTREVE | Charlier G | Lenoir Elisabeth | BELOT QUINCAILLERIE | EURO CAR TRADE

Other related companies as Evidel NV: VAN AUTREVE | Charlier G | Lenoir Elisabeth | BELOT QUINCAILLERIE | EURO CAR TRADE

Evidel NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Evidel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04850708007. Het bedrijf Evidel NV bevindt zich op het adres: Van Thorenburghlaan 21; 9860; Oosterzele (Scheldewindeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruit juices and syrups. Producten gemaakt in Evidel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Evidel NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Evidel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Evidel NV, openstaande posities, locatie van Evidel NV op de kaart.

Evidel NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Evidel NV, company assigned to the tax number BE04850708007. The company Evidel NV is located at the address: Van Thorenburghlaan 21; 9860; Oosterzele (Scheldewindeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruit juices and syrups. Products created in Evidel NV were not found.
The main activity of Evidel NV is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Evidel NV is not available. You also can look at reviews of Evidel NV, open positions, location of Evidel NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Evidel NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Evidel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Evidel NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Evidel NV, employees, financial statistics.