Distillerie de Bierc茅e S.A.

Contactgegevens Distillerie de Bierc茅e S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Distillerie de Bierc茅e S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Distillerie de Bierc茅e S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Brulee 25 6533 Bierc茅e, België

Telefoon (phone): 72 (+32-72) 72 (+32-72)

Fax (fax): 72 (+32-72) 72 (+32-72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Distillerie de Bierc茅e S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Distillerie de Bierc茅e S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Distillerie de Bierc茅e S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Distillerie de Bierc茅e S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Distillerie de Bierc茅e S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Distillerie de Bierc茅e S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Distillerie de Bierc茅e S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Distillerie de Bierc茅e S.A.
Products information Distillerie de Bierc茅e S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01856109619
Ondernemingsnummer: 5729614257
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Liqueurs

Product categorie (product category): Fruit Brandies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Distillerie de Bierc茅e S.A.
(Get full report from official database of BE for Distillerie de Bierc茅e S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Distillerie de Bierc茅e S.A.
Addition kinds of activities for Distillerie de Bierc茅e S.A.

525101. Gereedschap | Tools
01190300. Oliekorrels | Oil grains
20130104. Gehaktbiefstuk, uit gekocht vlees | Corned beef, from purchased meat
36630107. Multiplex apparatuur | Multiplex equipment
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
49259901. Vloeibaar aardgas, verdeling via stroomnetten | Liquefied petroleum gas, distribution through mains

Werken bij Distillerie de Bierc茅e S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Distillerie de Bierc茅e S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Distillerie de Bierc茅e S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Distillerie de Bierc茅e S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Kales Airline Services

    Type: Vaste Job

    Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

Zoek naar antwoorden van Distillerie de Bierc茅e S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Distillerie de Bierc茅e S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Distillerie de Bierc茅e S.A.. Laat een reactie achter voor Distillerie de Bierc茅e S.A.. Distillerie de Bierc茅e S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Distillerie de Bierc茅e S.A.. Leave a respond for Distillerie de Bierc茅e S.A.. Distillerie de Bierc茅e S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Distillerie de Bierc茅e S.A. op de google maps. Adres en contacten Distillerie de Bierc茅e S.A.
Location of Distillerie de Bierc茅e S.A. on the google maps. Address and contacts of Distillerie de Bierc茅e S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Distillerie de Bierc茅e S.A. Distillerie de Bierc茅e S.A.: H.C. LANGEVELD | ROLAND DEKKERS | DRUKKERIJ DIRK WUYTS | ROBERT TEBLICK | LES TAUTIS

Other related companies as Distillerie de Bierc茅e S.A.: H.C. LANGEVELD | ROLAND DEKKERS | DRUKKERIJ DIRK WUYTS | ROBERT TEBLICK | LES TAUTIS

Distillerie de Bierc茅e S.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Distillerie de Bierc茅e S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01856109619. Het bedrijf Distillerie de Bierc茅e S.A. bevindt zich op het adres: Rue de la Brulee 25 6533 Bierc茅e. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruit Brandies. Lijst met producten zijn Liqueurs.
De hoofdactiviteit van Distillerie de Bierc茅e S.A. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Distillerie de Bierc茅e S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Distillerie de Bierc茅e S.A., openstaande posities, locatie van Distillerie de Bierc茅e S.A. op de kaart.

Distillerie de Bierc茅e S.A. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Distillerie de Bierc茅e S.A., company assigned to the tax number BE01856109619. The company Distillerie de Bierc茅e S.A. is located at the address: Rue de la Brulee 25 6533 Bierc茅e. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruit Brandies. List of products are Liqueurs.
The main activity of Distillerie de Bierc茅e S.A. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Distillerie de Bierc茅e S.A. is not available. You also can look at reviews of Distillerie de Bierc茅e S.A., open positions, location of Distillerie de Bierc茅e S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Distillerie de Bierc茅e S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Distillerie de Bierc茅e S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Distillerie de Bierc茅e S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Distillerie de Bierc茅e S.A., employees, financial statistics.