Willy Wouters & Co

Contactgegevens Willy Wouters & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willy Wouters & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willy Wouters & Co

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Offendonkstraat 15; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 31 21 31 (+32-015 31 21 31) 015 31 21 31 (+32-015 31 21 31)

Fax (fax): 015 31 94 10 (+32-015 31 94 10) 015 31 94 10 (+32-015 31 94 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willy Wouters & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willy Wouters & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willy Wouters & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willy Wouters & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willy Wouters & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willy Wouters & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willy Wouters & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willy Wouters & Co
Products information Willy Wouters & Co

BTW identificatienummer (tax): BE03866058349
Ondernemingsnummer: 5250061035
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 188,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Willy Wouters & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willy Wouters & Co
(Get full report from official database of BE for Willy Wouters & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willy Wouters & Co
Addition kinds of activities for Willy Wouters & Co

2067. Kauwgom | Chewing gum
3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
594106. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
33130000. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
73539900. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec

Werken bij Willy Wouters & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willy Wouters & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willy Wouters & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willy Wouters & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van Willy Wouters & Co in sociale netwerken
Look for responds of Willy Wouters & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willy Wouters & Co. Laat een reactie achter voor Willy Wouters & Co. Willy Wouters & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willy Wouters & Co. Leave a respond for Willy Wouters & Co. Willy Wouters & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willy Wouters & Co op de google maps. Adres en contacten Willy Wouters & Co
Location of Willy Wouters & Co on the google maps. Address and contacts of Willy Wouters & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Willy Wouters & Co Willy Wouters & Co: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | BBL | Poterne (Librairie de la) | 'T GROEIT & BLOEIT | LA PERLE D'EAU

Other related companies as Willy Wouters & Co: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | BBL | Poterne (Librairie de la) | 'T GROEIT & BLOEIT | LA PERLE D'EAU

Willy Wouters & Co is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Willy Wouters & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03866058349. Het bedrijf Willy Wouters & Co bevindt zich op het adres: Offendonkstraat 15; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 188,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Whol.. Producten gemaakt in Willy Wouters & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willy Wouters & Co is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willy Wouters & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willy Wouters & Co, openstaande posities, locatie van Willy Wouters & Co op de kaart.

Willy Wouters & Co is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Willy Wouters & Co, company assigned to the tax number BE03866058349. The company Willy Wouters & Co is located at the address: Offendonkstraat 15; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 188,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruit and vegetables - Whol.. Products created in Willy Wouters & Co were not found.
The main activity of Willy Wouters & Co is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Willy Wouters & Co is not available. You also can look at reviews of Willy Wouters & Co, open positions, location of Willy Wouters & Co on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willy Wouters & Co, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willy Wouters & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willy Wouters & Co, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willy Wouters & Co, employees, financial statistics.