Van Varenberg Ludo BVBA

Contactgegevens Van Varenberg Ludo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Varenberg Ludo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Varenberg Ludo BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Strijbroek 18-21; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 31 71 55 (+32-015 31 71 55) 015 31 71 55 (+32-015 31 71 55)

Fax (fax): 015 31 77 21 (+32-015 31 77 21) 015 31 77 21 (+32-015 31 77 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Varenberg Ludo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Varenberg Ludo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Varenberg Ludo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Varenberg Ludo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Varenberg Ludo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Varenberg Ludo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Varenberg Ludo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Varenberg Ludo BVBA
Products information Van Varenberg Ludo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01608093261
Ondernemingsnummer: 9015899658
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Van Varenberg Ludo BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Varenberg Ludo BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Varenberg Ludo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Varenberg Ludo BVBA
Addition kinds of activities for Van Varenberg Ludo BVBA

242604. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
283405. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
525101. Gereedschap | Tools
57220206. Afvalverwerking | Garbage disposals
73820000. Beveiligingssystemen diensten | Security systems services

Werken bij Van Varenberg Ludo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Varenberg Ludo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Varenberg Ludo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Varenberg Ludo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker voor machine afdeling (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren machinale houtbewerker. Je weet hoe je moet werken op de tafelfreesmachine, de breedbandschuurmachine, de langgatboor, de vierzijdige schaafmachine, ... Je kan probleemloos worden ingezet voor de assembalge van schrijnwerk. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

  • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van Van Varenberg Ludo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Varenberg Ludo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Varenberg Ludo BVBA. Laat een reactie achter voor Van Varenberg Ludo BVBA. Van Varenberg Ludo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Varenberg Ludo BVBA. Leave a respond for Van Varenberg Ludo BVBA. Van Varenberg Ludo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Varenberg Ludo BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Varenberg Ludo BVBA
Location of Van Varenberg Ludo BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Varenberg Ludo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Varenberg Ludo BVBA Van Varenberg Ludo BVBA: Van den Brande W | METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV | B.C. KEUKENS MAPE | FRANK PISELE | FIDUREX

Other related companies as Van Varenberg Ludo BVBA: Van den Brande W | METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV | B.C. KEUKENS MAPE | FRANK PISELE | FIDUREX

Van Varenberg Ludo BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Varenberg Ludo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01608093261. Het bedrijf Van Varenberg Ludo BVBA bevindt zich op het adres: Strijbroek 18-21; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Whol.. Producten gemaakt in Van Varenberg Ludo BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Varenberg Ludo BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Varenberg Ludo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Varenberg Ludo BVBA, openstaande posities, locatie van Van Varenberg Ludo BVBA op de kaart.

Van Varenberg Ludo BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Varenberg Ludo BVBA, company assigned to the tax number BE01608093261. The company Van Varenberg Ludo BVBA is located at the address: Strijbroek 18-21; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruit and vegetables - Whol.. Products created in Van Varenberg Ludo BVBA were not found.
The main activity of Van Varenberg Ludo BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Varenberg Ludo BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Varenberg Ludo BVBA, open positions, location of Van Varenberg Ludo BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Varenberg Ludo BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Varenberg Ludo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Varenberg Ludo BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Varenberg Ludo BVBA, employees, financial statistics.