METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV

Contactgegevens METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg Op Leopoldsburg 28 2490 Balen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-82-96-10 32-14-82-96-10

Fax (fax): 32-14-81-14-51 32-14-81-14-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV
Products information METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09564941406
Ondernemingsnummer: 3641937255
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Structures, heavy - metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV
(Get full report from official database of BE for METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV
Addition kinds of activities for METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV

411103. Luchthaven vervoer | Airport transportation
07230303. Zoete aardappelhersteldiensten | Sweet potato curing services
26310201. Binnenzool bord | Innersole board
31439900. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
48419906. Abonnement televisie diensten | Subscription television services
50650104. Teletype apparatuur | Teletype equipment
51220302. antiseptica | Antiseptics
72190202. Hosiery Repair Service | Hosiery repair service
73490101. Gebouw schoonmaakdienst | Building cleaning service

Werken bij METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

Zoek naar antwoorden van METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV in sociale netwerken
Look for responds of METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV. Laat een reactie achter voor METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV. METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV. Leave a respond for METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV. METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV op de google maps. Adres en contacten METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV
Location of METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV on the google maps. Address and contacts of METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV: MUZIEK VERSCHELDE | Line 36 BVBA | TANGHE FORWARDING | Largefeuille | HENDRIK MANHAEVE

Other related companies as METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV: MUZIEK VERSCHELDE | Line 36 BVBA | TANGHE FORWARDING | Largefeuille | HENDRIK MANHAEVE

METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09564941406. Het bedrijf METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV bevindt zich op het adres: Steenweg Op Leopoldsburg 28 2490 Balen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Structures, heavy - metal. Producten gemaakt in METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV, openstaande posities, locatie van METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV op de kaart.

METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV, company assigned to the tax number BE09564941406. The company METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV is located at the address: Steenweg Op Leopoldsburg 28 2490 Balen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Structures, heavy - metal. Products created in METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV were not found.
The main activity of METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV is not available. You also can look at reviews of METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV, open positions, location of METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METAALKONSTRUKTIES SLEURS NV, employees, financial statistics.