DELCORDE & WILBERZ SA-NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DELCORDE & WILBERZ SA-NV
Private companiesCoal Mining • DELCORDE & WILBERZ SA-NV

Contactgegevens DELCORDE & WILBERZ SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELCORDE & WILBERZ SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELCORDE & WILBERZ SA-NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Sleeckx 44; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 242 74 00 (+32-02 242 74 00) 02 242 74 00 (+32-02 242 74 00)

Fax (fax): 02 215 85 34 (+32-02 215 85 34) 02 215 85 34 (+32-02 215 85 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELCORDE & WILBERZ SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELCORDE & WILBERZ SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELCORDE & WILBERZ SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELCORDE & WILBERZ SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELCORDE & WILBERZ SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELCORDE & WILBERZ SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELCORDE & WILBERZ SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELCORDE & WILBERZ SA-NV
Products information DELCORDE & WILBERZ SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE09126037597
Ondernemingsnummer: 5859527587
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Picture framers

Product categorie (product category): Bookbinding - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELCORDE & WILBERZ SA-NV
(Get full report from official database of BE for DELCORDE & WILBERZ SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELCORDE & WILBERZ SA-NV
Addition kinds of activities for DELCORDE & WILBERZ SA-NV

147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
22980302. Ladingnetten | Cargo nets
25179901. Home entertainment unit kasten, hout | Home entertainment unit cabinets, wood
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot

Werken bij DELCORDE & WILBERZ SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELCORDE & WILBERZ SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELCORDE & WILBERZ SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELCORDE & WILBERZ SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van DELCORDE & WILBERZ SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of DELCORDE & WILBERZ SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELCORDE & WILBERZ SA-NV. Laat een reactie achter voor DELCORDE & WILBERZ SA-NV. DELCORDE & WILBERZ SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELCORDE & WILBERZ SA-NV. Leave a respond for DELCORDE & WILBERZ SA-NV. DELCORDE & WILBERZ SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELCORDE & WILBERZ SA-NV op de google maps. Adres en contacten DELCORDE & WILBERZ SA-NV
Location of DELCORDE & WILBERZ SA-NV on the google maps. Address and contacts of DELCORDE & WILBERZ SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DELCORDE & WILBERZ SA-NV DELCORDE & WILBERZ SA-NV: Vanroose BVBA | KUL-DEP. TOEG. WETENSCH. | AUTOVERHUUR BIJNENS | Bolton Copy BVBA | De Bonte Os

Other related companies as DELCORDE & WILBERZ SA-NV: Vanroose BVBA | KUL-DEP. TOEG. WETENSCH. | AUTOVERHUUR BIJNENS | Bolton Copy BVBA | De Bonte Os

DELCORDE & WILBERZ SA-NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELCORDE & WILBERZ SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09126037597. Het bedrijf DELCORDE & WILBERZ SA-NV bevindt zich op het adres: Avenue Sleeckx 44; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookbinding - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Picture framers.
De hoofdactiviteit van DELCORDE & WILBERZ SA-NV is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELCORDE & WILBERZ SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELCORDE & WILBERZ SA-NV, openstaande posities, locatie van DELCORDE & WILBERZ SA-NV op de kaart.

DELCORDE & WILBERZ SA-NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELCORDE & WILBERZ SA-NV, company assigned to the tax number BE09126037597. The company DELCORDE & WILBERZ SA-NV is located at the address: Avenue Sleeckx 44; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookbinding - Equipment and Supplies. List of products are Picture framers.
The main activity of DELCORDE & WILBERZ SA-NV is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DELCORDE & WILBERZ SA-NV is not available. You also can look at reviews of DELCORDE & WILBERZ SA-NV, open positions, location of DELCORDE & WILBERZ SA-NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELCORDE & WILBERZ SA-NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELCORDE & WILBERZ SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELCORDE & WILBERZ SA-NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELCORDE & WILBERZ SA-NV, employees, financial statistics.