Thiry SA

Contactgegevens Thiry SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thiry SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thiry SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Droixhe 12; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 345 97 97 (+32-04 345 97 97) 04 345 97 97 (+32-04 345 97 97)

Fax (fax): 04 362 11 68 (+32-04 362 11 68) 04 362 11 68 (+32-04 362 11 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thiry SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thiry SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thiry SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thiry SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thiry SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thiry SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thiry SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thiry SA
Products information Thiry SA

BTW identificatienummer (tax): BE05433532714
Ondernemingsnummer: 7822784423
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Thiry SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thiry SA
(Get full report from official database of BE for Thiry SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thiry SA
Addition kinds of activities for Thiry SA

149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
343300. Verwarmingsapparatuur, behalve elektrisch | Heating equipment, except electric
07230404. Fruit gradering diensten | Fruit grading services
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
65310401. Verhuurder, onroerend goed | Rental agent, real estate
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement
81110216. Belastingwetgeving | Taxation law

Werken bij Thiry SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thiry SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thiry SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thiry SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Bandenmonteur (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zoekt een bandenmonteur voor 40u per week, met flexibiliteit om ook op zaterdag voormiddag te werken. Je zal instaan voor het wisselen van de zomerbanden naar winterbanden. Jouw taken bestaan uit het opkrikken van de voertuigen, afmonteren van de wielen, afmonteren van de banden, monteren van de banden, uitbalanceren van de banden en monteren van de wielen.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

Zoek naar antwoorden van Thiry SA in sociale netwerken
Look for responds of Thiry SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thiry SA. Laat een reactie achter voor Thiry SA. Thiry SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thiry SA. Leave a respond for Thiry SA. Thiry SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thiry SA op de google maps. Adres en contacten Thiry SA
Location of Thiry SA on the google maps. Address and contacts of Thiry SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Thiry SA Thiry SA: R.U.S. Courcelloise | GEERT HEENS | P. GERMAY | FE. BERCKMANS | JACADI

Other related companies as Thiry SA: R.U.S. Courcelloise | GEERT HEENS | P. GERMAY | FE. BERCKMANS | JACADI

Thiry SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thiry SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05433532714. Het bedrijf Thiry SA bevindt zich op het adres: Rue de Droixhe 12; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 488,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Whol.. Producten gemaakt in Thiry SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thiry SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thiry SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thiry SA, openstaande posities, locatie van Thiry SA op de kaart.

Thiry SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thiry SA, company assigned to the tax number BE05433532714. The company Thiry SA is located at the address: Rue de Droixhe 12; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 488,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruit and vegetables - Whol.. Products created in Thiry SA were not found.
The main activity of Thiry SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Thiry SA is not available. You also can look at reviews of Thiry SA, open positions, location of Thiry SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thiry SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thiry SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thiry SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thiry SA, employees, financial statistics.