LE JARDIN DU GEER SPRL

Contactgegevens LE JARDIN DU GEER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE JARDIN DU GEER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE JARDIN DU GEER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Marcel de Brogniez 28; 4690; Bassenge (Roclenge-sur-Geer), België

Telefoon (phone): 04 286 18 05 (+32-04 286 18 05) 04 286 18 05 (+32-04 286 18 05)

Fax (fax): +32 (2) 950-39-71 +32 (2) 950-39-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE JARDIN DU GEER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE JARDIN DU GEER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE JARDIN DU GEER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE JARDIN DU GEER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE JARDIN DU GEER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE JARDIN DU GEER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE JARDIN DU GEER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE JARDIN DU GEER SPRL
Products information LE JARDIN DU GEER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08753875732
Ondernemingsnummer: 7013366699
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Vegetables - Early season; Caterers

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE JARDIN DU GEER SPRL
(Get full report from official database of BE for LE JARDIN DU GEER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE JARDIN DU GEER SPRL
Addition kinds of activities for LE JARDIN DU GEER SPRL

651499. Woningoperators, behalve appartementen, nv | Dwelling operators, except apartments, nec
20990600. Suiker | Sugar
24310107. Deuren, combinatie scherm-storm, hout | Doors, combination screen-storm, wood
24991204. Schijven, hout | Pulleys, wood
26210504. Poster papier | Poster paper
28249908. Nylonvezels | Nylon fibers
59320103. Huishoudelijke apparaten, gebruikt | Household appliances, used
63310203. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: voorraad | Fire, marine, and casualty insurance: stock
73890602. Binnenhuisarchitect | Interior designer

Werken bij LE JARDIN DU GEER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE JARDIN DU GEER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE JARDIN DU GEER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE JARDIN DU GEER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • Customer Service Medewerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DE TUINIEKER

    Type: Werfreserve

    Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

Zoek naar antwoorden van LE JARDIN DU GEER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LE JARDIN DU GEER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE JARDIN DU GEER SPRL. Laat een reactie achter voor LE JARDIN DU GEER SPRL. LE JARDIN DU GEER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE JARDIN DU GEER SPRL. Leave a respond for LE JARDIN DU GEER SPRL. LE JARDIN DU GEER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE JARDIN DU GEER SPRL op de google maps. Adres en contacten LE JARDIN DU GEER SPRL
Location of LE JARDIN DU GEER SPRL on the google maps. Address and contacts of LE JARDIN DU GEER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LE JARDIN DU GEER SPRL LE JARDIN DU GEER SPRL: BRANDWEERKAZERNE | BOUCH. DUPUIS-GODFRIAUX | CYRIEL DE SAEDELEER | PASCALE FOUARGE | MODAVE

Other related companies as LE JARDIN DU GEER SPRL: BRANDWEERKAZERNE | BOUCH. DUPUIS-GODFRIAUX | CYRIEL DE SAEDELEER | PASCALE FOUARGE | MODAVE

LE JARDIN DU GEER SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE JARDIN DU GEER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08753875732. Het bedrijf LE JARDIN DU GEER SPRL bevindt zich op het adres: Rue Marcel de Brogniez 28; 4690; Bassenge (Roclenge-sur-Geer). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 349,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Whol.. Lijst met producten zijn Vegetables - Early season; Caterers.
De hoofdactiviteit van LE JARDIN DU GEER SPRL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE JARDIN DU GEER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE JARDIN DU GEER SPRL, openstaande posities, locatie van LE JARDIN DU GEER SPRL op de kaart.

LE JARDIN DU GEER SPRL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE JARDIN DU GEER SPRL, company assigned to the tax number BE08753875732. The company LE JARDIN DU GEER SPRL is located at the address: Rue Marcel de Brogniez 28; 4690; Bassenge (Roclenge-sur-Geer). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 349,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruit and vegetables - Whol.. List of products are Vegetables - Early season; Caterers.
The main activity of LE JARDIN DU GEER SPRL is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE JARDIN DU GEER SPRL is not available. You also can look at reviews of LE JARDIN DU GEER SPRL, open positions, location of LE JARDIN DU GEER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE JARDIN DU GEER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE JARDIN DU GEER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE JARDIN DU GEER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE JARDIN DU GEER SPRL, employees, financial statistics.